Adam är min vän

Så här mycket tycker Adam om mig...



... en massa men andra ord. Ha!

27 dagar kvar

Tills jag och Fredrik beger oss mot varmare breddgrader.. Tunisien för att vara exakt. Det kommer bli myyyysigt! Sanna ville med som guide, men vi sa nej. Lisa tyckte att det var onödigt att åka, tänk bara var svettig man blir sa hon. Lider du av jobbig svettning Lisa? Vi ändrade oss nästan p.g.a. denna klyftiga teori, men nej där också. Vi åker nog ändå! Finns nåt som heter deodorant Lisa, prövat det?


image146
Nice vell?

april april din dumma sill

Ser att jag inte bloggat på ett bra tag så jag får försöka bättra mig ba.
Jag och Joanna var på bio och såg Cloverfield som var riktigt bra faktiskt. Under filmens gång insåg vi att killen som hade huvudrollen var ett exemplar på den perfekta pojkvännen. Alltså tjingpaxade vi honom båda två, men vi vet ju ändå vem han skulle välja anyway. Ingen fråga om det.
Vi såg nästan sötare ut än Stina och Robert när vi plötsligt satt i knä på varandra när det blev lite läskigt. Jag förstod Joanna som tittade under sängen innan hon gick och la sig. Jag säger som Benjamin/Björn Gustavsson: den får 4 toast av 5.
Joanna är ju crazy som går på diet så hon spyr. Den skippar jag nog om jag fick välja. Men känner jag henne rätt så sitter hon snart på donkan igen med en plusmeny eller två.

Nej nu ska jag ner och äta stuvad spenat, mmm! I löv it.
Over and out!

RSS 2.0