Dom Dimmiga Dagarna

Idag har jag varit effektiv ska ni veta! Vaknade lite senare än tänkt då det är typ tekniskt omöjligt att gå ur sängen, då världens mest underbara Viktor ligger bredvid. Så jag blev lite sen till fikandet med mah sistah på Nordells, då Julia tydligen bojkottar Sunday för att deras sallader är torra(?).  Yeah yeah..
Efter ett par timmars fikande så får jag dra runt på stan ensam i 2 timmar och bara VÄÄÄÄNTAAAA ut tiden, för Julia glömde så klart att ge mig nyckeln till hennes lägenhet innan hon drog och jobbade. Precis innan jag skulle sätta mig och uträtta mina behov i hennes postlåda så kom jag på att jag kan ju faktiskt shoppa istället. And I sure did! Köpte ett par svarta jeans som jag behövt LÄNGE. En mascara. En ansiktsmask. En tröja. Ett läppstift. En töjning på 8mm. Torrschampo. Och sist men inte minst något som jag läst om som verkar intressant. Ska pröva i en månad nu och se om det gör nån skillnad... och om så vore så ska jag fortsätta med det! Vore fett nice. Det här är vad jag pratar om:

Och nej, ni behöver inte oroa er. Jag kommer inte se ut som Kissie efter detta. Thank God.


Nu ska jag se på The Princess and the Frog och sakna Viktor hela natten! Åh vad han är bra för mig. Saknar dig min älskling!

Du gör mig varm i själen





Det finns inget bätte än du, Viktor.

RSS 2.0