Selän

Snart bär det iväg! Så mycket som om 4 timmar faktiskt, sen bär det iväg mot Sälen. Fråga mig inte varför jag är vaken för det vet jag inte själv. Jag har lagat mat åt hela 10 personer som kommer vara hungriga och det är bäst för dom att de säger att det är gott..! För det är inte speciellt kul att stå i flera timmar och steka kyckling precis! Ska bli gött med en dusch imorn så man slipper lukta stekos som Pe. 
Nu tror jag att jag har packat ner allt som behövs, bara maten och sminket som ska ner men det tar man ju imooorn. Så jag funderar på om jag verkligen ska gå och lägga mig eller vara vaken? Det mesta lutar ju mot att kolla på några vänner-avsnitt för det tröttnar man ju aldrig på. Bra skit det!
Jag har också hört att det ska bli mellan 25-30 minus på nyårsafton där vi ska vara, så den dagen kommer nog vi pulkaåkare hålla oss inne. Ser det inte särskilt negativt ändå.. mer bärs åt oss! Hoho.
Nej nu ska jag bli helt klar med allt så att jag inte yrar runt som ett mongo imorn som vanligt.
Bilder kommer att finns om en vecka, och jag ser fram emot det!

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅR!!!

Later fuckers!

En dag på jobbet

Idag började jag 12.15 och kommer sluta ungefär 20.30 om jag inte gissar fel. Fin lön det! Förut hände en läskig grej: jag satt här i min ensamhet och tänkte på hur tjocka sanna och lisa har blivit efter igår (mkt tror jag), och då kommer det in en fyllegubbe som frågade vad jag hette. "Idaaaa" sa jag med ett glatt leende. Han ville se på en film som redan hade börjat, så att han kunde däcka i en varm stol tror jag, men när jag sa att den hade gått i en kvart så sucka han och sa "Nej då skiter jag i det. Vi ses i en annan film Ida." Okej... tänkte jag och gick tillbaka till tänkandet på fetisarna.
Sen bär det iväg till fettzan på fest. Ska bli kul! Jag kommer för övrigt göra P sååå glad över att jag troligen har med en donk som vi ska dela på för att jag fick smaka ett glas eller 5 av henne förra helgen.

Tjipp o hej!


9 månader sen

Så längesen var det jag tränade fotboll, och det kan jag lova kommer kännas av imorn klockan 3 då jag normalt brukar vara halvvaken och äter frulle men istället hyperventilerar och flåsar med håll. Men jag längtar! Jag och Sanna ska som sagt pinka på Joanna och Lisa för att jag vet inte varför, men kul ska det bli! Fast vem kommer känna skillnaden på lukten på dom ändå? Ingen tror jag.
Efter träningen ska den nerpinkade Joanna ha mysfest som kommer bli mycket trevlig, om hon väljer rätt mat att göra vill säga. Jag röstar på tacos så länge jag får göra köttfärsen med tanke på att Joanna har en viss tendens att bränna den...

Nu ska jag hem och äta lussekatter jag, betona jag, har gjort. Goda nåt så in i helvete är dom också!

Morsning korsning!

19.37

Jag har köpt en mascara och en eyeliner som är FETT bra! Köpr den! Jämt så ni vet alltså...

 


Bläddrade igenom gamla bilder och hittade en på Sanna. Precis som igår!




I'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and I have no solution
I'll try to never be back again
I'm sorry

Skyltsöndag

Men den är inte jag på, måste sitta och jobba ist. Men hade nog skippat det ändå med tanke på att jag äger så gott som 0 öre. Allt ska ju läggas på det underbara nyåret i Sälen. Huhu! Jag längtar inte..

Jag tror jag fick ett hot  av Sanna igår, hon var läskig. Vet inte om jag vågar ringa henne idag... crazy woman.

Nu ska jag hem och äta lussekatter!
Mors!

RSS 2.0