FÖR I HELVETE!!!

Jag hatar för tillfället min jävla syster som kommer och knackar på dörren för att hon supit bort sin jävla hemnyckel och har även med sig sin största jävla idiotkompis som snarkar så jävla högt det bara går så jag inte kan sova!!!! Helvetes jävla idioter!!!!!!! Hoppas han kvävs så dom jävla snarkningarna försvinner!!! JAG ÄR SÅ HELVETES JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!! Har sovit HÖGST 2 timmar och så kommer dom jävla idioterna som däckar med en gång på min jävla soffa och snarkar som fan!! Jag kommer döda honom den jävla idioten!!!!!!!!!! FITTRAV OCKSÅ!!!!

Idag har jag..

... letat efter helgklädsel åt Sofia och Joanna, gick ju sådär va. Jag hittade dock ett par tights jag ska klippa till så snyggt så snyggt tills på lördag. Klockan halv 4 mötte jag hyndan Amanda så vi gick och köpte en varsin smooooothie på sunday. Vi skulle ju så klart smaka på varandras men vi gjorde exakt samma ljud av disgust, inte gott...! Där satt vi och skratta som vanligt åt allt från fat asses till mamma Gunilla och Fredriks miner. Lika! Okej det var kul då... man måste se liksom.. eh, ja.
Sen drog vi hem till mig där amäända prövade lite kläder till helgen, blir jämt dretsnyggt detta hynda. Själv ska jag va så fin så fiiiiiin imorn i min klänning, I love it! Jag SKA vinna de där ölen brudar, just face it! 

Imorn ska jag jobba till 4, egentligen 6 men jag får skylla på nåt, sen direkt efter ska jag hem till Amändisch där vi ska fixa oss till Louise inflyttnings-/födelsedagsfest. Ska bli så kuuuul att göra det ihop, plus en bonus att komma tillbaka till  Kyrkebyvägen 3 igen och träffa alla igen. Dom har jag saknat... ni kommer alltid finnas i mitt liv!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen efter 28 (!) minuters solning. Jag är röd. Gött å! Nån som vill färga håret på mig ikväll möjligtvis? Julia kommer glömma mig.. eller ja, skita i mig. Buhu..




Du är den bästa hyndan i världen



RSS 2.0