Crazy

Jag och Sanna satt och pratade en dag här i veckan om hur man kan ha så fel i hur man tror att någon låter när dom sjunger, vilket faktiskt kan vara ganska läskigt.  Här är två ganska bra exempel på hur jag menar:


Liten söt tjej på 16 år. 

Stämmer inte riktigt överens med bruttens utseende, men fy fan så bra det lät!

Exempel nummer 2: Stor, fet vuxen man.

Stämmer inte heller riktigt överens med grappens utseende, men oj så bra det lät!  Eller hur var det nu igen...?

Oh it's healing bang bang bang

Idag har jag varit väldigt inaktiv må jag säga. Det enda nyttiga jag gjort var att köpa en kalender till jobbet som verkligen behövdes. Sen har jag bara varit onyttig. Gick upp halv 2 efter en väldigt trevlig dröm (låter värre än vad det var) utan att städa som jag hade lovat mig själv för det ser fortfarnade förjävligt ut där. Sen var jag och fikade med Joanna och nästan hela familjen Pettersson på det nya fiket Café Kupé vid tågstationen. Väldigt mysigt ställe med bra utbud, dock lika dyrt som Sunday men wtf. Där åt jag en kladdkaka och en cola medan alla andra såg fruktansvärt nyttiga ut med deras ostfrallor och vatten. Jag kände mig inte fet. Fast Joanna åt ju iofs en chokladboll. Tjockis.

Snart ska jag iväg och jobba på Paläjdium. Tyvärr fick jag inte ledigt imorn till inflyttningsfesten i Oslo för alla skulle tydligen göra något, så jag kommer få stå där i min ensamhet och gråta bland alla popcorn. Tycker faktiskt ganska mycket synd om mig själv för jag vill ju så gärna dit! Suck...


Leo var med och fikade idag. Han sa mest bap och nöp Joanna i armen. Han tyckte väl bara att hon var tjock.

Ja se på fan

Jag såg just nu att jag hade 33 besökare igår, 33 stycken! Var ju inte igår det hände... eller jo just det ja, det var ju det! 
He.

Det är så vi gör det här på Järnvägsgatan

Hej och hoj nu var jag vaken! Jora, JAG är vaken och klockan är inte efter 2. Lite stolt är jag som orkade palla mig upp imorse när klockan var halv tio! Värt en applåd faktiskt. *klapp klapp* 
tack.

Idag ska jag iväg och jobba i Årjäng med vuxenskolan, men jag klagar inte att det är så förbannat långt borta för det är så himla kul. Älskar att jobba med sådana människor som de, helt underbara! Charmen med allt är ju att ingen är aggresiv på något sätt, bara glada och roliga, även fast alla har en egen liten kombination av bokstäver. Kanske ska skaffa mig en egen jag också?

Igår var jag och hälsa på Peldt (Pettersson+Fäldt) som ni kunde läsa på Petterssons blogg, men frugan var bara hemma som satt framför tvn lagomt svettig efter en "hurtig" promenad. Själv kom jag och bidrog med chips, 3 tidningar och en film med ingen annan än självaste Judan Lawen. Chipspåsen var slut efter 2 sekunder och 2 timmar senare var tidningarna väl genomlästa, men "Alfie" fick vänta tills någon annan dag.
Sanna skulle vara nyttig och inte äta nåt av mina chips p.g.a. tävlingen vi håller på med, men med tanke på vad hon åt till kvällsmat så förstår jag att hon snabbt tänkte om. Plus cola light på allt så får vi nog gå några varv till runt denna lilla sketna staden för att förbränna allt. 

Nej nu ska jag göra frullisch och sen duscisch. 

Morsning!


Sannas kvällsmat
 + 



Fett.


Till min Malin

Denna är endast tillägnad Malin som nyligen flyttat till Norge. Inte en chans att du kommer tänka på någon annan än mig när du hör denna. Hihu!
http://www.youtube.com/watch?v=aSZeL0IxzBE

Mitt vilddjur

Ja, han är väldigt vild och glad i att leka och riva mig på hela kroppen tills man ser självmordsbenägen ut, men han är att ändå mest mysig och go ändå. Det värsta är att jag haft honom i ett antal veckor nu och har inte hittat ett namn på honom än... funderar på Rudolf (ja, Sunes pappa Rudolf Andersson) för dom är båda två lika crazy. Plus att jag gillar Rudolf. Peter Haber är kul. Kan inte bli värre råligt! (Ja det är internt).
Nej nu ska jag se på Kung Fu Panda, så jävla bra film! Ja oj oj oj. Hasta luego!




the less you give the more i want so foolishly

Idag har jag inte varit det minsta effektiv. Jag vaknade halv 2 och gick upp ca halv 3 p.g.a. att jag somnade 6 i morse av någon konstig anledning. Jag var helt enkelt inte trött. Kanske dags att vända tillbaka dygnet och skaffa sig ett heltidsjobb. Lättare sagt än gjort säger jag. Har hört nåt om att de behöver personal på JC i stan, fast då vet jag ju inte hur många timmar jag får jobba per vecka. Kanske bara behövs när nån är akut sjuk typ kanske, och det suger ju lite isf. Nej, kanske ska joina Bayan och Bizen på Scan Modul? Skitjobb men clean lön. Och roliga personer är ju aldrig fel heller att få jobba med! Nej nu jävlar i havet ska jag få tummen ur och kanske skriva ett CV. Fast, hur längesen var det jag skrev ett sånt egentligen? Typ, tvåan skulle jag chansa på. Och kommer jag ihåg nåt hur man fick till ett snyggt CV då? Nä. Jag får helt enkelt ta hjälp av något snille som är bra på det, för skulle jag göra ett skulle det bara sluta upp att låta som en kontaktannons. Och det vill vi ju INTE.
Idag gjorde jag och Fredrik tacopaj av den taco som blev över igår. Den får faktiskt fem av fem toasters, släng dig i väggen Markus Jansson! Hehehe.
Efter den var det dags för bio, denna gången var det Mamma Mia jag var och såg. Mysig film om jag själv får säga det! Man lämnade verkligen biografen med ett leende på läpparna och lite nynnande på en gammal ABBA-dänga. Denna gången fick jag sällskap av Bayan som inte heller hade sett filmen, som också var nöjd med filmen som tur va! 
 
Nu har jag gått och kärat ner mig i en platta igen också som jag kommer spela sönder inom en vecka, och denna gången är det Duffy's platta Rockferry som strömmar ut genom min lilla dators högtalare. Och favoritlåten måste vara Distant Dreamer och Syrup & Honey. Åh så bra det är! Mercy och Warwick Avenue är iofs redan sönderspelade, so 8 to go! Märks hur lång tid det tar...

Jag satt förut och kollade på bilder och hittade ett album med någon jag saknar så sjukt himla mycket, och det är min älskade Larry som flyttat till Göteborg med Axel för ett litet tag sen. Det är verkligen något som fattas här hemma nu och jag önskar hon bara kunde flytta tillbaka hit igen för jag saknar henne så mycket. Så kom hem snart igen Larre!


Min bov.


Näe, nu ska jag se på en film jag kan somna till... får bli typ Sunes jul eller Sex and the city. SATC it probably is!

Nattinatt.

Och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden

Jag satt just och funderade på hur många det är som flyttar och reser iväg nu, och det är faktiskt riktigt många vilket är skittråkigt. Sanna har precis kommit hem iofs, men vem fasen märkte att hon var borta? Inte jag iaf.

I helgen blev det 2-dagars för ovanlighetens skull. Ensam tjej var man varje dag för ingen kunde haka på, men det var jävligt kul ändå! I fredags var vi hos Niklas där vi också såg på bilder sen Rhodos, sen i lördags var vi hos Anders där vi även pratade om fula tatueringar. Okej, det var roligare än vad det låter.

Näe, nu ska jag se på lite film innan jag ska städa lite. Ser ju fan förjävligt ut här. 



Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=6Y92-NFRXIc

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid


RSS 2.0