Förresten

Izmir Neskic:
"ida henriksson
det är hoffmaestro ikväll
det finns biljetter kvar
beställlll
beställ säger jag ju"


Nu är Izze och co på Hoffmaestro på Rockefeller. Det är inte jag. Dör jämt lite nu.


Bland salladsbarer och IKEA

Igår kom jag tillbaka till Oslo efter 3 låååånga veckor i Sverige. Jag har längtat yes I have! Och idag fick jag heltidsjobb och får troligtvis bo hos Elin efter jul. Bra dag mjes! Sen har jag varit på Ikea med Ronya, Elin och Patrik där jag köpte nytt duntäcke, kudde och lakan plus en massa ljus. Efter vi var klara köpte vi korv med bröd och missade bussen med 10 meter. Så vi fick helt enkelt köpa 12 kokosbollar, 2 chipspåsar och några korvar till och vänta en timme tills bussen gick igen. Så nu sitter jag hemma hos Ronya och Patrik med nybäddad säng vilket är schöööööönt. Mycket bra dag med andra ord!

Wish me luck tomorrow förresten. Jag kommer behöva det.

14:51

Igår fick Sanna och Patric tillökning i familjen. En liten liten svart och vit söt katt som heter Mums. Jag själv tyckte att Rudolf skulle vara bättre men tydligen inte nej. Så innan jag drar till Oslo idag så ska jag åka och hälsa på Sanna och Rud... Mums!


Jag saknar min Nusse som gick bort för nån vecka sen. Han var så fin och söt. Bara titta på honom. Gulleskrutten min. Krrr!

<3


Bad hair day

Idag var jag och klippte mig. Från och med nu ska jag aldrig mer klippa mig på närmaste salong. Jag ska lägga mycket pengar på en bra frisör om det behövs för DETTA VAR INTE OKEJ. Jag bad om att hon skulle ta lite (märk liiiite) på längden för jag ville ha mitt långa fina hår kvar. Så klipper hon en hel decimeter! Jag ska stämma den jävla tomten...


Vad fan skjer ra?

Snö? I början av oktober?! Inte okej...


 

Tacka vet jag Oslo.

 


RSS 2.0