10 slag i magen

Nu sitter jag på jobbet och mår bajs. Hatar att vara bakfull! Magen liksom vränger sig och saker och ting vill komma upp. Blää! Så Fredrik ska få slava åt mig ikväll, inte lätt ju när man är "sjuk".
Snart efter jobbet ska jag och Fredrik hälsa på min syster i hennes och adams lägenhet. Har inte varit där än så det ska bli kul och se hur de har förstört den! De flyttade ju in igår så de ska väl ha hunnit med att ha haft isönder något iaf. Men nu ska vi gå, Fredrik ser stressad ut. Vi ska och hyra film, lär ju bli nåt med Mark Wahlberg. Fredriks favoritkille. Hoho!
Adios!

Who's that bimbo..

Japp, ikväll blir det Linda Sundblad på bryggan. Just nu sitter jag och jobbar på världens bästa jobb, finns seriöst inget att klaga på! Det enda jag gör är att sälja biljetter och sitta vid datorn. Känns typ som att sitta hemma vid fatorn, fast man tjänar pengar ist för att förlora en massa.
Sen kommer Larre hit och då blir det Simpsons. Ska bli så jävla kul! Detta är något jag längtat efter bra länge har jag insett, fick det även bekräftat av henne genom ett sms där det stod SIMPSONS!! . Så jag tror inte att jag är ensam om att längta efter Homers sarkastiska humor.
Nä, nu ska jag gå och käka nåt så jag orkar med ikväll. Lär ju bli som vanligt att man glömmer artisten som kommer och istället sitter och dricker. Ska iaf försöka se en låt denna gången!
Nej nu får det fan bli mat på timmys, bra skit det.


Känn ingen sorg för mig Göteborg..

Idag har jag varit i Gbg heeela dagen och shoppat upp allt jag äger! Ångest? Mjo, en gnutta. Tur det är återköp på det mesta. Kommer tjäna mer pengar på att lämna tillbaka dem än att få löning tror jag, rätt illa det. Det jag köpte var iaf 2 tröjklänningar, en väst, en bh, en t-shirt och la undan en skinnjacka. Mamma får köpa den nästa gång hon åker ner..
Efter några timmars shopping ville jag ha kinamat så jag och pappa gick och käkade friterade räkor och nudlar med sötsursås. Finns det nåt godare? Neee, tror inte det nej. Efter hälften höll jag på att spy så det fick fan räcka.

Efter en lång dag med ömma fötter och John Blunds ständiga närvaro åkte vi hem. Ja, jag sov heeela vägen. Jag är så jäklans åksjuk så det bästa är alltid att få sova. Det tog ca 2 minuter med Anna Ternheim i örat och sen somnade jag snabbt som blixten. Efter ca 3 timmar var vi hemma och klockan hade börjat närma sig 23, men jag var ju pigg som en mört så nu sitter jag här och klockan är 01:41. Kanske ska ta och sova? Min Fredrik kommer ju imorn, så går jag och lägger mig nu så är är det plötsligt inte lika långt kvar tills han kommer! Känns iaf så..

Nej nu ska jag ner och kolla vad jag och Larre ska sitta och smutta (hälla i oss) på lördag till Simpsons-filmen. Det ska bli en jävla upplevelse att se hur lång tid det tar innan folk fattar på bion att det inte är saft vi har i flaskorna, men fan vad kul vi kommer ha! Plus att filmen kommer bli så jävla mycket roligare med lite alkohol i kroppen! Vilken vettig person tycker liksom inte om Simpsons? None skulle jag chansa på.


Och så gjordes ännu en..

Se på fan, det blev en blogg till slut ändå för min del. Trodde jag aldrig skulle fatta nåt, men det var inte så komplicerat som jag trodde. Märks hur länge det kommer ta innan jag glömmer bort den dock...

Idag vaknade jag av att jag trodde att jag hade sovit för länge och glömt bort att jag skulle jobba vid 16, men det visade sig att jag började 19 och klockan var endast 13. Av den onödigt tidiga paniken gick jag upp pigg för att käka frukost, men insåg att jag fan inte orkade göra nån. Som tur vad ringde my favourite Larre, som gav mig en tråkig nyhet men ändå gjorde mig jätteglad över att få höra att vi ska fika hela långa dagen imorn. Nougatbulle och chokladcookie blir det, jojmänsan.

Dagens höjdpunkt idag måste ändå ha varit när jag insåg vilka tatueringar jag ska ha! Fy fasen vad snygga de kommer bli. Sen som grädde på moset så insåg jag att jag inte kommer få behöva lägga ut ett enda öre på dem, fick nämligen ett presentkort av världens bästa pojkvän och min syster i studentpresent. Thank you God for them!
Nej nu får jag hoppa i säng, eller en sväng framför tv:n med ett avsnitt Vänner får det nog bli först. Klarar mig inte utan dem! Chandler är verkligen substantivet för komik. Haha! Där fick jag fan till det. Märks att klockan är halv 2...

Nightinight!

RSS 2.0