The Oscars

Tänk om man fick gå dit med en fin klänning, fin dejt, bland fina människor. Vore inte det fint? Då skulle jag vara lycklig och se ut typ, såhär:

Eller?

Sen mitt upp i allt roligt så såg jag reklam för något annat roligt som snart kommer på bio:

Kenny Starfighter!

Kan inte bli bättre än så här va?

Nu ska jag sova, imorn ska jag och min älskling Fredrik åka till Karlstad och köpa grejer till min lägenhet. Kewl kewl! 

That's all folks, nightynight!


Grattis pappi! ^^

Idag fyller min store far år, ja oj vad gammal han blir. Hur många år ska vi inte gå in på, då blir han ju kanske ledsen. Men för mig kommer han alltid att vara 50 och skäggig! Ja, jag ska vara en så snäll dotter och baka kladdkaka till honom innan jag börjar jobba. Snäll dotter, joda.

Imorse var jag för övrigt uppe med tuppen. Kursen Projekt- och företagande började vid 9 och höll på till 12, skitkul! Kände inte en jäkel förutom Martin Molin som satt i ett hörn. Kul man känner nån av alla 32 stycken! 
Är nog första gången på vääääldigt länge som jag är sugen och taggad till att plugga. Hoppas bara det håller i sig dock. 

Nej, nu ska jag dänga katten så han lugnar ner sig. Sen blir det kladdkaka-bakande! Hoj!



Idag kommer Larry hem = KUUUUUL!!!!



Någon som ska på Pettur ikväll btw? 



Skymning

Jag funderar på att gå på bio snart och jag vet exakt vilken jag vill se.



Någon som sett den?


It's a lot smaller down here on the ground

Nu sitter jag och halvsover med världens bästa sov/myslåt i bakgrunden. Trodde aldrig att just hon kunde göra så bra musik!



Go'natt.


Sola i Karlsta', or nött

Idag har jag varit effektiv! Jag åkte till Karlstad med en massa CV:n och lämnade ut typ alla 30. Dock så sa dom på varenda ställe att de redan hade extra-personal och att de inte behövde någon just nu, men att de gärna tog emot mitt CV. Varför-i-helvete-då? Får jag nåt jobb genom att CV:t ligger i en hög på ett schletet kontor? Nej, juste.

Nu är det dags för dubbelavsnitt av Scrubs igen, ser på det varje dag! Tragisk rutin, I know. Men det är ju så bra! Turk och Carla är nog det sötaste paret som finns. Paret med P! 


Nu ska jag gå och somna till en film med en av mina älskade på armen. Nattinatt-kattfnatt!





I'm no superman

Nu sitter jag och ser på en film jag sett allt för många gånger, men jag fastnar för den på nåt sätt varje gång. National Treasure, två! Helt overklig, men lite spännande så här på kvällskvisten. I sånna här filmer ska de alltid köra same old grej: så fort någon håller på att ramla ner för ett 500-meters stup, eller om någon blir räddad precis från att drunkna, så kommer den där äventyrs-musiken som försöker göra allt ännu mer spännande! Funkar varje gång.
Såg en ännu bättre film igår vid denna tiden. Min favorit, fo' real, som bara blir bättre och bättre. The Holiday för att vara exakt. Må-bra-filmen med stort M, varmt rekommenderad! Såg den mestadels för att den är så föbannat bra, meeeeen sen har vi ju mistah Laaaaw som är gnsjdklngjhopaaaah! Å hör sen!






Scrubs it is.


RSS 2.0