Och så var det helg

Äntligen äääntligen ÄNTLIGEN är det helg igen! Jag har längtat ända sedan i söndags att festa igen, nåt Peh kan intyga för hon har varit lika festsugen hon. Kvällens fest sker hos Niklas denna helgen med, det var riktigt kul förra helgen så nån besvikelse tror jag inte att det blir denna kväll heller. Men först ska jag käka pizza med mista bombastic (min fredrik allstå) och sen jobba. Efter jobbet ska jag och Sanna supa till på vägen (som kommer ta minst en timme) till Niklas, så det blir våran förfest. Trevligt trevligt! 
Nej nu ska jag gå och göra mig iordning för bussen går om en halvtimme och det tar typ 15 min att gå dit, så tjipp o hej!

Dagens låtar btw; 
Petter feat. Säkert! - Logiskt
Goo goo dolls - All eyes on me
Those dancing days - Hitten
Foo fighters - Learn to fly
Bright eyes - Hot knifes

Yeeah! 

Segt

Måste göra en liten uppdatering om att Sanna VISST var med på bilder sen i helgen, och här är dom! Detta är för dig Sanna, enjoy!

   

Fröken Li

För första gången på länge var jag och festade på ritz i lördags, och det var skitkul! Miss Li var jättebra, hade aldrig hört henne förut men hon var lätt godkänd.
Jag och Sanna kunde inte precis sätta fingret på vad det var som gjorde kvällen så himla rolig, men så kom vi fram till att det var de vi var med som gjorde allt till en hellyckad kväll. Tack gode gud för mina nära och kära! Utan dem vore livet surt...
Och nu till kvällens bravader; Sannas tamponger var slut (eller sa hon kondomer?), Markus blev lite för fuller, Larre försvann, Niklas likaså, Jaller drog Sanna i backen (dock var det jävligt kul att se i slow motion), Sanna blev ilsken för att hon inte fick vara med på NÅGRA av korten som togs och sen hände det inte så mycket mer som jag kommer ihåg. Jag, Anders och Sanna dansade nog bort allt fett vi hade på kroppen så nu kan vi dra donkan-driven igen som vanligt. Me like it!
Ritz är underskattat, fattar inte varför alla tycker det är skit och så mycket sämre än tiki? Jag ska hädan efter nu gå på ritz! Dels p.g.a. att musiken är bättre, roligare folk, billigare i baren och coolare artister.

Uuuh vilka fina kort det blev denna helgen då, bortsett från att Sanna aldrig fick vara med på nåt! Huhu. Se själva!

          

Kaniner

Igår efter jag hade jobbat kom Joanna och Sofie för att hämta upp mig så vi kunde åka till ICA och handla. Vi köpte gurka, morötter, paprika, sofies äckliga blomkål, äpple, mango, honungsmelon och 2 dippar. Snacka om nyttiga! Men innan vi åkte till Sofie tog vi en sväng förbi Lisas jobb för att säga hej. Där fick jag och Joanna en French hotdog som jag slängde efter halva för den var inte så himla god som jag trodde. Då dök plötsligt Sanna upp för att köpa frukost och popcorn. Det var en trevlig halvtimme! Sen tröttnade Lisa på oss så vi fick åka hem till Sofie för att fixa kaninmaten. Efter vi proppat i oss hälften sa Joanna att byxorna klämde, jag höll med. Så tjocka som vi är så knäppte vi upp jeansen med ett stön och ångrade att vi inte hade mysbyxor som Sofie. Efter ett tag hörde man ett "åååh, den har jag alltid velat seeee!" från Joanna och vi insåg att hon inte hade sett En geishas memoarer som visades börja om 20 minuter. Så det fick bli att se den igen, inte för att det gjorde nåt för den är skitbra, men den är så låååång. Slutet är i typ en timme och man fattar från början hur den ska sluta. Efter att kines nr. 1 fick sin kines nr. 2 sa vi tack och hej och jag åkte hem till Fredrik som hade en chipspåse som väntade på mig. Det var som om han hade läst mina tankar att jag ville ha chips efter litervis av grönsaker och frukt. Så den åt jag en hel del av innan vi somnade, och jag ska äta av den sen med.
Som sagt så har jag ätit massor nu under 1 dag, så nu behöver jag inte äta grönsaker på ytterligare några år. Ja jag är en tjockis, jag gillar chips mer. Mmmmm!

Mârten

Lyckad mârten som alltid de senaste 3 åren; trevliga människor, riktigt skön fylla, nougaten, polkagrisen, men det enda minuset är den feta baksmällan och den långa kööööön in till tiki. Fy fabian. Jag såg också en annan kul sak som jag tänkte på, att jag och min käre vän Sanna blir fruktansvärt ovackra på bild när vi inte är särskilt med på det. Ni ska få bildbevis på det i sinom tid, haha.


Nu ska jag se på sex and the city och sen måste jag diska för diskmaskinen har pajat, wehu!

Hej på sig.

RSS 2.0