Pallakedjan

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att filmerna ska sluta så jag får städa, jippi, och sen dra igång de 2 sista filmer för idag. Men efter det är inte dagen slut för det, sen ska jag på mitt andra jobb som ligger ca 100 m härifrån och sitta där i 3 timmar. Jag giller't för båda har med film att göra och det är ju inte sådär jätteansträngande heller, alldeles lagom för mig!


Ren lycka

Nu ska jag berätta för er vad ren lycka är. Det är när man är typ luspank och äger cirka sisådär 60 kr, och sen HITTA R PENGAR I FICKAN! Det räcker med en tjuga och dagen är räddad.


Nu ska jag måla naglarna och se på ännu en Miyazaki-film, "Det levande slottet" it is!

Hej och hå.

Idag gjorde jag Fredrik glad, hoppas han får se på sin melodifestival till slut nu då. Hehe, sköning.



Jag är nog rätt snäll när allt kommer omkring alltså.

Nu ska jag till Petterssons nya lya och se på melodifestivalen och äta chips, möms!

01,10

Nu sitter jag och pratar med en skitfull Larre som är i Dalarna och super till för fulla muggar. Hon står längst fram och lyssnar på Roger Pontare och sjunger med, men tycker dock att det är skitdåligt. Fullt förståeligt. Jag tror inte hon längtar efter morgondagen då hon ska upp tidigt och jobba. Också fullt förståeligt.
Jag vet vad hon ska få av Alex i födelsedagspresent! Jag är inte avundsjuk eller så, jäklans lyckost!

Idag gjorde jag min andra dag på nattvideo, eller filmkedjan som det heter nu, och det gick ju bra. Såg på en film som jag blev helt förälskad i, jag känner mig inte grabbig eller så men wtf, och det är Transformers! Helt sjukt bra och snyggt gjord film! Jag vet inte vad det är, men jag bara älskar den. Riktigt cool film, den får fem av fem biostolar! Hehu.
Har även insett att Facebook är fruktansvärt tråkigt så länge någon inte har lagt upp några roliga bilder som man kan sitta och smygkika på. Lägga ner kanske?

Nu ska jag se på en av mina 2 lånade Miyazaki-filmer, de blir aldrig för gamla eller dåliga. Man blir glad av sådana här filmer, lycka på rulle! Haha! Förut åt jag en ostbåge som såg ut som en dinosaurie. Ville bara att ni skulle veta det.



Larres stora idol

Grattis pappi.

Idag fyller pappa år, så jag var en snäll dotter och fixade allt som han brukar fixa när han kommer hem från jobbet. PLUS att jag gjorde tårta! Jag är nog världens bästa dotter när allt kommer omkring.
Imorn är det min första dag på jobbet på Nattvideo, känner att jag verkligen rör mig inom film-branchen. Kanske är nya Steven Spielberg ändå som Pettersson säger. Hoho! Jag fick Fredriks gamla jobb och enligt han ska jag komma ihåg en viktig sak: klicka in nyhtesfilmen FÖRST! Okej, det kan jag nog komma ihåg... märks ju hur mycket back de kommer gå.

Nu ska jag bada och ha en liten spa-kväll för mig själv, skönt!


Ungefär så här såg den ut, eh ja..

Suddenly the world seems such a perfect place

Oooh, it just feels sooo good! Vet inte vad det är, men jag mår så himla bra just nu. Tror jag inte pallar anstränga mig längre, kanske därför trycket börjar lätta i bröstet. Jag vill nu bara att det fortsätter så här, jag kanske har hakat upp mig helt i onödan. Come what may, det enda som kan göras just nu. Ingen idé att hoppas, man blir bara besviken om det skiter sig, och blir det bra är ju det en jävla bonus. Jag ska bara låta allt vara och låta ödet sköta sitt, jag trycker på paus och lägger ner och för tillfället.

Nu ska jag fika med far och lyssna på Håkan.
So long suckers.

Knäckebröd

Idag har jag gjort muffins, blev ju sådär alltså. Var nog klara lite tidigare än vad jag trodde... smakade i alla fall choklad!

Annars var jag med i baksätet när Larre skulle övningsköra idag. Det var kul! Jag tror inte jag har lärt mig så mycket på en dag förut. Jag var värsta magneten kände jag. Tror jag inte behöver ta några körlektioner i framtiden, kan ju typ ändå redan allt. Hehu.
Det roligaste var när Wille (körläraren) sa att hon skulle pröva att gasa som fasen och sen tvärbromsa. Jag tror jag blev mer nervös än vad hon blev. Jag kände genast av whiplash-skadan jag visste var på g och såg hur livet snabbt paserades framför mina ögon. MEN vi klarade oss utan seriösa men för livet, för flickebarnet tvärbromsade när vi endast körde i 40 km/h. Eller ja, tvärbromsade och tvärbromsade, hon bromsade i alla fall. Woho! En gång till! tänkte jag. Men det ville tydligen inte Wille för han var nöjd, så vi åkte hem mot stan igen.

Sen satt vi i hamnen en stund och längtade till sommaren för att det var ovanligt varmt idag, men vi gillade det! Aldrig fel med sommar. Jag och Sanna ska spana så jaaa-a. Haha!

Nu ska jag kolla på Dirty Dancing. Oh yeah.



De skulle bli såhär....

... men blev istället liknande det här.







Min hjälte

Jag har en räddare i nöden om något skulle gå snett. Det är rätt sjukt hur en människa kan påverka ens liv. Hade det inte varit för Håkan Hellström och hans wonderbara låtar så vore världen en mycket tråkigare och gråare plats. Han är då ett lyckopiller som aldrig kommer kunna överdoseras! Ja där fick jag till det.


I love you Bråkan!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

I fredags blev det utgång, mycket lyckat! Joanna blev skitfull som vanligt, Sanna lika så. Jag och Markus var kungar på dansgolvet, we got mooooves! Efterfesten hos Joanna var roligast. Patric somnade på Joannas soffa 2 sekunder efter han blundade. Roligast var i Joannas sovrum där vi var tre stycken i en säng: jag, Joanna och Sanna självklart. Kommer inte ihåg vad det var som var så kul, men vi skrattade i alla fall konstant i 2 timmar. Lite småäckliga. Haha.
Fick ett sms av Sanna igårkväll där det stod "du är tråkig och jag är full...". Bangade tvådagars-fest för jag äger inte ens 20 kronor. Någon som förstår mig, just a tiny bit?



Kollade på Dagboken igårkväll och jag har aldrig någonsin gråtit så mycket åt en film. Helt sjukt bra och söt film, bästa jag sett på länge! Så nu blev man kär i Ryan Gosling lika fort som man såg honom, värsta 10-poängaren. Give him to me!

Ikväll blir det film, Moulin Rouge eller Bridget Jones?
Men nu blir det först frulle.

JAAAA!! LYCKA!!!

Kollade Arvikafestivalens hemsida och såg att min absoluta festival-favorit kommer i år: alla våran älskade Håkan Hellström! Vad är en festival utan att stå och krama på någon när man lyssnar på honom egentligen va? Inte mycket tycker jag iaf. Nu längtar man ju inte ännu mer till sommaren bara för det! Det skulle vara sommar året om så det vore festival jämt jämt jämt. Oh happy thought!


image134






Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt.


Can anybody find me somebody to love?

Ja nu skriver jag så där sent igen, men det är under denna tiden på dygnet jag kommer på nåt att skriva. I natt drömde jag att jag jobbade på Statoil. Sanna skulle lära mig hur kassan funkade, men hon smet plötsligt efter att hon visade hur man dolat lite med bensinpumparna. Så självklart kom det direkt in en stressad arg man som skulle göra allt förutom tanka, OCH BETALA MED KORT! Så jag ringde runt efter hjälp men ingen svarade. Till slut kom Partik Fäldt in med en Simpsons t-shirt som de säljer på Vero Moda (ehm?) och visade hur det skulle gå till. Han skrattade åt mig och sa "jo, jag märker det" efter jag sa att jag behövde hjälp för jag fattade ingenting. Sen vaknade jag och hatade Sanna i en minut för att hon hade ditchat mig.


Nu ska jag se på Bridget Jones och den tredje filmen om Elling. Elling är en cool norsk. Den enda coola norsken tror jag faktiskt. Norskar är inte värst roliga alltså. Rätt torra faktiskt. Tänk vad världen vore mycket bättre utan norskar. Fast då skulle ju inte Elling finnas... och vilka skulle man jämföra smartheten med och alltid vinna? Nej, nog med norsk-hat för idag. Film it is!
Later suckers!





När jag och Larre åker till Barcelona vill jag att vi ska bo här! Fett nice.




Worst day of the year

Every time I feel alone
I can blame it on you
And I do
You got me like a loaded gun
Golden sun and sky so blue
We both know
That we want it
But we both know
You left me no choice

image130

Det enda positiva med morgondagen är nog bara att det ska bli fint väder och att jag ska jobba så att dagen snabbt är över. Sen ska jag hyra Bridget Jones och vara lika ensam och patetiskt tragisk som hon, och självklart varenda Hayao Miyazaki-filmer, de filmerna är alltid uppiggande. Dock ett litet minus med jobbet är att jag kommer se en massa kärleksfulla par som ska komma och gulla till en film som gör att jag kommer känna mig ännu mer ensam. Håll er hemma för Guds skull och tänk på oss andra ensamvargar.
No mather what I'll do, it will hit me right in the face.

 

 




Jag vill också ha en tiger...



We both know that I'm not over you.

good sleeping



can i lay in your bed all day?
i'll be your best kept secret.



Sick and tired

Under dessa dystra dagar är det tur att det finns nån som känner som jag. Malin hade en bra beskrivning på denna hemska dag på torsdag. Så jag kopierade det och skrev det här, sry Malin men du har så rätt.
Så här jävla deprimerat ensamt kan det vara ibland, torsdag är den perfekta dagen, just like this;


image123
idag är jag på mitt sämsta humör och jag har ångest-delux av flera olika anledningar.
men den största och värsta boven i dramat är FUCKING VALENTINE'S DAY. hataaaaar't.
jag blir 20 nästa vecka och jag firar mitt 20 tragiska år när det gäller alla-hjärtans-bög-dag.
det är nämligen 20årsjubileum för min del, 20nde året jag inte kommer få något på denna
hor-dag. för jag är gammal och jag kommer vara hemma och sitta och fördriva tiden ensam.
jag saknar att vara 14 år och naiv och tro att det blir bättre med åren. det är dock bullshit.
jag är så jävla glad att det bara är en jävla dag man firar, dock en dag för mycket enligt mig.
whatever whatever whatever whatever whatever whatever whatever i'll survive once again.

Ja oj vad saker och ting kan gå fel...

... men vissa saker går bättre! Fick reda på idag vart min kamera hade tagit vägen, min käre vän Fredrik hade tagit hand om den som tur va. Och Amy Winehouse är ju som plåster på såren, love her.
Helgen var kul, lite för kul för jag vaknade med ett blåmärke på höften och med en fet huvudvärk. Aj. Men det var värt det! Riktigt nice kväll med mycket nice folk. Får vi göra om igen, ändå långt in på natten också.


It's okey in the day, I'm staying busy
Tied up enough so I don't have to wonder where is he
That silent sense of content
That everyone gets
Just disappears soon as the sun sets

voff

Larres arbete om Stardust hunden. Haha. Skön den!


wtf

haha... hahaha... haha! hahaha! HAHAHA! ja herregud...

whatever

Fuckfuckfuck. Fuck it! Jag blir så jävla trött. Jag säger som Jakob sa förut till mig; det är så grått och tråkigt i världen just nu. Fy fan vad sant. Hata denna tiden på året. Den är deprimerande, och vissa gör det fan bara värre. Det var tydligen för bra för att vara sant, like always.


You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now- here he comes



Larre, vad hade jag gjort utan dig va? <3

snokar hund und nybor

Skönis låtis mjehees. hihihiii!
Snoop dogg feat. Robyn - Sexual eruption.

Gäller hela kvällen mellan tolv och fem

Finns inte så mycket man kan göra här på jobbet, men en sak som jag är rätt bra på att göra här, det är att äta godis. Finns ju massvis av det! Förstår inte hur jag inte är smällfet? Sitter ju fan med 3 små påsar. Kommer väl visa sig snart troligtvis... usch.

Igår vad det kul! Markus, Anders, Timmy och Johan blev skitfulla like always. Men det var skitkul! Speciellt Markus som börjar svamla och tycker allt är jättebra. Haha! Skön den där Jansson. Vi fick även stå ute i typ storm, som vi kallade det då, i 45 minuter och vänta på mamma som skulle komma och hämta oss. Var ju lite småkyligt ja. Så efter ett tag fick vi syn på en bil som stod på tomgång och Markus ville värma sig, så han gick fram och fråga om vi fick sitta i bilen. Vi fick som svar "helst inte..". Nehe?! Markus kallade honom för en mängd otrevliga saker när vi gick därifrån lagomt buttra och svinkalla. Men till slut började vi dansa och sjunga Alla som inte dansar, det blev genast mycket varmare!  Haha. Sen åkte vi alla hem och sov, det behövdes.

Fan vad jag hatar all snö som kommit nu under de senaste dagarna, jag hade ju hoppats på vår så att sommaren sen skulle komma! Och jag längtar ännu mer när jag kollar på en bild som den här. Den festival-kvällen var riktigt kul när Joanna hade hicka typ hela kvällen och vi försökte göra nåt åt det, gick ju sådär... Haha!



Jag tar en godis till på det.

Jag bliiiir så himmmmmla....!

Jag sitter här och kokar. Dagen som varit så himla bra förstördes så jävla fort! Väldigt snabbt alltså. Ja fy i helvete... Skulle det finnas ett substantiv här i världen för ilska så skulle det idag vara jag. Plus att mitt godis är slut. Kan det fan bli värre? Usch, ikväll är jag hatisk. Don't come near.



image120





RSS 2.0