En moders kärlek till sitt barn

Ibland känner man sig riktigt älskad av sin mor, som idag t.ex. Jag satt och pratade med mamma om allt möjligt över facebook-chatten, och det var kul att höra av henne om hur det är och så. Så jag skickade en spotify-länk med hennes favoritlåt och fick detta som svar: "Yes!!!!!!! De va en överaskning. Jag har nog inte tid med dej nåt mer för jag hör på musik nu!!!!!!!!!!!!Haaaaaaaaa puss på dej."

Jag älskar dig med mamma...

FÄST!

Ikväll är det som sagt fest, och det förbereds med hög musik och ganska mycket sånt här.
Ibland är livet bra gött.

bland ölglas och knäppa norskar

Har precis kommit hem från Björungs efter en kväll med Cecilia och Afaf, skitkul som vanligt! Blev väldigt billigt också med tanke på att jag slapp betala för allt. Så kan det bli när man har givmilda vänner och folk man inte känner som känner för att va snälla. Och när man är pank i och för sig. Blev väldigt lugnt med tanke på att vi ska upp rätt tidigt och se på en lägenhet imorn. Men sen blir det fajitas och ananas-paj! Plus en massa vin och trevligt sällskap. Hoppas att Emma kommer hit också efter hennes personal-middag. Vore ju lite grädde på moset så att säga dåra! Yeah..
Nu ska jag sova, har börjat få lite huvudvärk men fattar inte riktigt hur med tanke på att jag drack 3 öl. Weird.
G'night.

Ida hjärta Oslo

Idag har det varit en bra dag. Oslo och jag kom mycket bra överens och vi hittade på en hel del vi två. Imorn ska vi på mer upptäcksfärd och leta jobb åt mig. Sen ska jag faktiskt rava mig till gymmet och sen sola. Dags att bli lite freeesch igen! Det ska även bli dags att vända tillbaka dygnet för nu är det inte bra. Ska faktiskt gå och tvätta ansiktet och gå och lägga mig nu, är konstigt nog sjukt trött.
Jag längtar till sommaren. Hoppas vi får en balkong till vår nya lägenhet, då ska jag sitta exakt så här och sköta mina blommor. Uh va perry, sitta ute barbent i värmen med en cigg och lukta på blommor. Jag längtar.

WELCOME TO THE GOOD LIFE

Igår fick jag finbesök på jobbet.

Min natt och dag har bestått mestadels utav...

...detta mysiga.

Pain throws your heart to the ground, love turns the whole thing around

Idag är Oslo en väldigt fin stad. Solen skiner och snön gör att den känns dubbelt så stark, allt blir tusen gånger vackrare. Vi har fått tag på en lägenhet vi vill ha och det ser ljust ut på jobb-fronten. Och jag ska på en date ikväll! En väldigt bra dag med andra ord.
Nu ska jag äta mat för första gången idag, vaknade visst lite sent för mobilen dog som vanligt och jag sov till halv 3. Inte okej. Lax och pasta står på schemat och jag döööör snart av hunger. So, next up: mat!
Jag är nervös så jag tror jag dör, så fram med en sån där äckligt underbar cancerpinne. Jag är kass, jag vet. Jag saknar min rökande Elin... hon fattar.
Wish me luck tonight babes

RSS 2.0