One wish

Den som skulle ge mig denna bilen skulle jag aaaaaldrig vara taskig mot, alltså är det kört för dig Sanna, för det är min drömbil! Det enda som fattas är väl i så fall körkort dock, kanske vore bra att ha...



Krrrr!

I've had the time of my life

Eller ja, kanske inte riktigt så förbannat jävla kul men, skoj var det i alla fall!
Festen började hemma hos mig och sen begav vi oss till ritz, där var det inte lika kul som hemma dock. Hade kanske varit bäst att stanna här hemma istället...

Och nu till kvällens bravader:
-Larre däckade klockan 10.
-Lisa hade "feber" och yrade om tabletter, tror bara hon var sugen på en lite crazy natt.
-Timmy såg marsianer i himlen.
-Julia halkade iväg på mattan och landade raklång på golvet, haha.
-Joanna fattade inte spelreglerna och hade en fråga varje sekund typ.
-Sanna kände sig som en raggare och snodde mina kläder.
-Jag tappade mobilen i backen för 1000:e gången och denna gången gick den i 6 delar och pajade.
-Stina tappade bort sin tröja och fick aldrig nåt i baren, ignorerad m.a.o.
-Jakob blev besviken på mig för att jag var osocial, couldn't help it el duderino!
Sen tror jag att det var slut.

Idag har jag sett på en av världens bästa filmer, den blir bara bättre och bättre och man tröttnar aldrig. Oh yes, det är Dirty Dancing vi pratar om. I love it! Och Patrick Swayze blir bara hetare och hetare i sin tighta svarta t-shirt som framhäver hans fett tränade kropp när han gör sina dancemoves, me like it! Ja hujedamig det vore nåt att hänga i julgranen det. Haha! Han är snygg...


No sex
No drugs
No luck
No love
when it comes to today

Festfestfestfest!

Detta är min vän Sanna. Hon är inte riktigt klok.

image118

Men jag gillar henne ändå! För snart flyttar hon hemifrån och då kommer jag vara där 24/7 just FYI. Hon kom med den briljanta idén att nu när jag fyller 20 på fredag så måste det firas nånstans, och var om inte hemma hos mig? Ingenstans tror jag, så på lördag är det fest i Älgå! Jag gillert som vi säger här i Värmland.

Nooo!

Varför ska alla gå och dö bara sådär? Such a waist liksom, som Pettersson sa. Jag blev nästan lite ledsen...


image117 
Denna bilden hade jag ju för tusan som skrivbordsunderlägg i gymnasiet... läskigt...


Markus 19 år!

Japp, det blev att firande också så det stod härliga till. Han fick en vinare av oss brudar som han sa att han skulle spara, men hur bra gick det egentligen? Inte värst bra nej. Den var slut innan klockan var 2 så klart. Men det är så det ska vara!

Vi satt och förfestade hos Joanna ett tag först och alla (jag, Sanna, Erika, Joanna och Stina) skulle ut, allt var kul och feststämningen låg på topp. Men så får Joanna ett jävla ryck och säger att hon inte ska med. Jaha, kul! Så efter ett tag bangar Stina också (lite mer förståeligt iofs) och jag och Sanna sitter och hatblänger på Joanna så att hon ska fatta vinken med att vi hatar henne lite nu när hon äntligen skulle med ut, MEN bangar i sista minuten. Det enda positiva med att Joanna bangade var att vi slapp betala taxi ändå till Bålgård, annars såg jag inget positivt med det!
Så här kul hade vi iaf innan Joanna kläckte nyheten.

                      

                    

Tacopaj

Idag vaknade jag typ klockan halv 11 av ett sms av Anders där det stod "Hoppas verkligen inte du ligger och sover! :D". Neeeej då, inte jag inte. Jag brukar ju gå upp 10 varje dag, hehe. Konstigt nog så var jag redan vaken, faktiskt! Så det var bara att gå upp och leta fram recept till tacopajen jag lovade att göra till lunch. God blev den, det kan jag lova! Jag tror jag slog Markus legendariska tacopaj för denna gången. Det såg i alla fall så ut på Anders och t.o.m. Markus. Hihu!


Markus var så häääär nära på att förstöra min dag och få en snyting genom att säga att han har spysjukan, men så var inte fallet! Han ville vara lite rolig och skämta till det lite grann, men jag tyckte inte det var kul. Usch, jag blev nästan lite ledsen... så imorn är det Markus som ligger och sover under bordet vid 10! Hehehe... grattis på dig kompis!

Möhö

Idag har jag fikat med Louise och sen kollat på grejer till hennes lägenhet. Vi hittade ingenting. Så just nu ser det ut som om vi ska dra till Ikea snart för det behövdes tydligen. Ja jag är på i alla fall. Mitt rum skulle behöva en garderob för alla mina kläder ligger på golvet och får inte plats nånstans... kanske ska ge bort nåt? Välgörenhet kanske, eller till Pettersson eller Lisa? Fast dom kommer ju inte passa, waaaaay to small! Haha! Tjockisar...




I ain't goin' nowhere dog
I'mma be right here in ya face
Cant do it like me dog
You kick drum aint got enough bass
Don't ever talk bad about me
You just might make me mad
And I jus might see you sumwhere
And brake your ass in half



Bänkpressaren

När jag satt på jobbet idag kom en av våra trogna "kunder" och hälsade på. Jag kommer inte ihåg vad han heter men jag tror i alla fall inte att alla knivar är slipade i den lådan. Några bokstäver här och där, men skitsnäll ändå!
Han var i alla fall ute på en av sina hämta-gratis-tidningar-promenader som vanligt och skulle in och hämta en biotidning hos mig. Som vanligt står han och pratar om allt mellan himmel och jord. Allt från en läskig film han såg för 30 år sen som Tjorven tydligen var med i, till att han varit och tränat på badhuset och lyft tyngder. "Ingen som våger bråke mä mej nu iallefall! Höhöhö..." säger killen på 150 cm, både på längden och bredden då alltså. Mitt under tyngd-pratandet så sträcker han fram armen och ber mig känna på hans "stora" och "starka" armar. Oj oj oj, säger jag och klämmer lite nervöst. Nöjdare min har jag då inte sett på länge när han sen gick, mitt i en diskussion som vanligt, utan att säga hej då. Helskön kille det!



Lisa sa förresten förut att hon går igång på mig. Vem gör inte det? sa jag. Ibland undrar man hur bra nära och kära känner en. Vissa (väldigt få) har inte sett charmen än, medan andra (väldigt väldigt väldigt många) har det. Lisa såg den tydligen idag...


Janssons Åkeri

We love him, yes we do, we love him för att han räddar vår helg. Maaaarkus Jansson!

Markus är min vän

Från Nördstugan till Järnvägsgatan

Glömde ju nästan berätta nåt bland det viktigaste av aaaaaaallt! Pettersson har skaffat lägenhet så nu är det fest fest fest vaaaaarje helg! Jag kommer för övrigt bosätta mig där tills vidare.

Linslus

Idag har jag och Larre haft kul på en toalett. Okej, låter kanske värre än vad det är men så är inte fallet. Larre hade i uppgift i foto att ta kort på saker som hade med oro att göra, och jag fick vara hennes modell som ska ta ett graviditetstest och få reda på att jag var på smällen, och se fruktansvärt orolig ut. Lyckades jag? Jo, det kan man säga! Vi fick oss iaf ett antal goda skratt under den timmen vi var inlåsta där på verkstan, jag såg ju inte klok ut.

Dayrhythm

Idag vaknade jag klockan 16 (!) och drog mig till typ halv 5... märks att man inte går i skola längre. Man är uppe hur länge som helst och sover bort typ hela dagen, fan, inte bra detta.. Men har man vänt på dygnet så är det svårt att vända det tillbaka. Men jag ska börja imorn! Imorn ska jag upp vid 12, inte 3. Kommer nog gå sådär med tanke på att jag kommer somna 5 i natt like always..




Men jag går inte isär, när jag går med dig.

Söööööt!

Det kom in en så jävla söt unge förut hit till bion. När hon har betalat klart så står hon och kikar på mig ett tag och säger sen med världens sötaste röst: "jag tycker du är fin.." Sen ler hon och springer in i salongen med en dricka som är lika stor som typ halva henne. Söt väl! Vissa har bättre syn än andra, och denna lilla tös hade tydligen inget fel alls. Hihu!

Det går bra nu

Ja det kan man iaf inte säga att det gjorde igår för mr.P efter typ halva spelningen. För precis när de lyckligtvis avslutade en av låtarna så dog typ Petters mick och tha dj Sleepy kunde inte höras längre. Too bad.
Men det visade sig att det inte bara var på scenen allt dog ut. Typ halva Tiki funkade inte. Jävla ställe.. Så jag drog därifrån till den andra delen där saker och ting funkade as usual. Men efter typ 10 minuter blev allt som förut igen och Petter kunde säga "det går bra nu", och mena det! Riktig bra spelning tycker jag själv, den får en stark 4:a av 5.


Ikväll är det fest hos Fredriksson. Det märks hur mycket hon och P kommer försöka tvinga i mig, för festa utan mig, det klarar dom bara inte.
image106

April - juni

Ska med systeryster till Australien och stanna där ett tag hade jag tänkt mig. Kommer säkert bli uppäten av en känguru med tanke på min tur. Men kan det bli mer perry än att hon bor vid havet precis vid ett surfingställe? I don't think so. Märks hur många hjärnskakningar och brutna ben jag kommer att komma hem med. Surfing, here I come!


                              image105





                    image100



 




Lindvallen fjällvägen 14u

Ja detta är då något man aldrig kommer glömma, med tanke på att det var bland det roligaste som hänt i år! Som ni vet om ni läst Petterssons blogg så fick vi lägga ut lite extra pengar på allt möjligt som hände om dagarna som inte riktigt var meningen. Men värt varenda öre har det varit!


Problem nr.1: Jag vaknade förra lördagen av att jag insåg att jag hade försovit mig 45 minuter, så jag flög bokstavligen upp ur sängen och in i väggen. Japp, då var man vaken! Packade ihop alla saker som skulle packas ihop, sminkar mig på typ 10 minuter (rekord), äter frulle i bilen och ringer Sanna som också hade försovit sig. Haha! skrattade jag och såg framför mig resten av resenärernas arga miner. Men det visade sig att det inte bara var vi som var sena utan Hellström, Jonathan och Niklas var ÄNNU segare. Första gången jag inte var sist tror jag.

Problem nr.2: När alla hade samlats insåg vi att vi hade allt för mycket last (min väska var fetast) för bara 2 bilar. Så Janssons Åkeri bidrog med en bil till, hygglig kille den där Bo, så nu var det bara att glida vidare mot Sälen! Vägen dit var kul, förutom att uppförsbackarna tog konstigt lång tid att åka upp för. Undrar varför Pettersson? Jag tror du vet...!

Problem nr.3: När vi kom fram så var den i sällskapet som var 20 tvungen att hämta ut nyckeln till stugan, men det visste ju inte vi. Så efter några timmars ringande och letande efter våran 20-åring så fixades allt. Ett plus till Sanna! Stugan var riktigt perry med en soffa skön som as och jag tror att alla någon gång tog en riktigt skön powernap i den. Jag tror t.o.m. att Anders prata på att sno med den hem om den inte vore så jävla ful. Fullt förståeligt.

Innan vi åkte ner gjorde vi upp att alla skulle göra en egen maträtt till allihopa en varsin dag, och första dagen var det Larrys tur att göra sin mat. Gott as hell! Var nån kycklingfilé med nån ost i inrullad i bacon, skitgott! Me like it.

Efter maten märker jag hur det börjar klia i ögat och inser att jag har fått ögoninflamation, tack lisa!, vilket inte kommer att gå över förrän typ sista dagen.
Senare på kvällen får några för sig att de är lite törstiga och knäcker några bärs. Jag är inte den som bangar så jag joinade trots mitt kliande öga. En bärs blir fyra och snart är Timmy, Markus, Erik och Anders full i gasen och började smaka av stackars Larres sprit som de shotade. Poff! så var halva flaskan borta typ. Alla utom dessa 4 och jag gick och la sig medan Norah Jones spelas med "Sunrise" på repeat, folk skriker att vi är högljuda ( jag tar INTE åt mig som somnade ett tag!), glas går isönder, Anders ramlar ner på golvet, Erik står i köket och smygäter en morotskaka medan han rappar, Markus bli itvingad shotar, Timmy somnar och jag ser ut som en guldfisk. Men det var kul!

Kröka utan att orka upp dagen efter för att dra till backen var nog inte något de hade räknat med. Men så blev det ändå för vissa. Jag, Larre och Sanna följde med för att dricka och vara umgänge mest. För annars åkte vi pulka och ingen vågade att pröva åka bräda, som vi alla ville egentligen, för då skulle vi sluta upp på sjukhuset.
På tal om sjukhuset, där fick jag, Sanna och Larre sitta i ett antal dryga timmar för att få veta att jag hade ögoninflamation ( no kidding ) och få några ögondroppar. På något sätt fick vi dessa timmar att gå på ett roligt sätt, jag tror att mesta dels av tiden så var det mitt röda öga som vi hade roligt åt.
Den kvällen blev det lugnt för de flesta utav oss, förutom Larre, Markus och Timmy. De drog till HC (en krog) men det var så lång kö så de hakade på några dalmasar till deras stuga istället och festade där, vilket man tyvärr missade pga gårdagen och ögat som var ett bowlingklot. Nöjd Mackan? Hiho!
Så vi andra drog ut till backen med pulkan och jag har en film på när Anders och Jonathan åker från toppen av backen och ända ner, och jag kan lova att det går fort. Haha! Jag tror man ska kunna lägga upp filmer här, men har inte ritktigt fattat hur man gör än. Somebody help me?
Nåt annat kul som hände i backen när vi ändå var där, var att Sanna ville pröva på att åka också. Men hon visste inte riktigt vad hon gav sig in på förrän hon var på väg ner för backen. Jag är inte förvånad om Anders är döv som satt bakom, för jag tror hela Sälen hörde henne när hon åkte ner för backen.
Sen skulle Jonathan åka själv och jag tror att han hade i baktanke att göra det på ett litet finurligt sätt. För han bara försvann i mörkret längst upp i backen ett tag, men när han sen väl kom ut ur mörkret så kom han med en jävla fart. Det var kul att se, Sanna skrattade i alla fall!
Senare samma kväll, eller ska jag säga morgon med tanke på vad klockan var, så ramlade först Markus in vid 3, lagomt skitfull. Sen kom Timmy när klockan var 4 och gick i kylskåpet för att ha cola som han sen la i skåpet över spisen medan jag och Sanna satt och fnissade åt bravaderna. Sen blev klockan halv 10 och Larre kom hem med ett stort flin, fortfarande full ja. Dags att gå upp för min del!

Nyårsafton var väldigt mysig med den goda maten, bra igen P, och mitt öga var inte längre en röd fotboll. Det enda tråkiga var att både Timmy och Anders trodde att de hade fått ögoninflamation. Anders tror jag bara är hypokondriker för röd var han inte, men han fick sig några ögondroppar ändå. Men Timmy var röd i ögat. Så han fick också några ögondroppar och så var allt bra igen!
Har dock ganska mycket minnesluckor med tanke på all tequila vi hällde i oss, men det jag kommer ihåg var riktigt kul. Där vi skulle fira 12-slaget var det gott om folk man inte kände, men det var trevligt ändå! Förutom att Anders lurade i mig en chilishot som brände upp både hals och mage. Tycker ni inte att tabasco-shoten är stark, så pröva den här. Fy i helvete. Men hämnden är ljuuuuv! Sen så måste jag ha glömt bort vad klockan var för plötsligt sitter jag i en bastu och tröstar någon medan Markus sticker in huvudet och säger att klockan är över 12. Jahapp, där ser man. Då var det dags att bege sig till en annan fest som inte precis låg i närheten. Jag tackar gudarna och Anders för att jag inte frös ihjäl när vi gick minst 3 km i 10 minus, och det enda jag hade på mig var ett par boots och klänning utan strumpbyxor plus en jacka. Anders fick bära mig de sista 100 m för jag ramlade titt som tätt pga mina skor som typ hade gått isönder och lite för mycket alkohol. Tack igen!
När vi väl kom in i stugan fick jag förslag om att ta en dusch, och jag tyckte det lät som en bra idé. Fan vad det var skööönt! Jag förstår att Sanna och Larre skrattade dagen efter (och de kommer nog alltid göra det) för jag såg inte klok ut. Haha!

Dagen efter vaknade jag av att Sanna sitter och tittar på mig. Creepy, tänkte jag. Men det visade sig att hon mådde illa av att se mig och jag mådde illa av att se henne... så vi gick och, typ, spydde.
Den dagen var seg. Ingen orkade ens lukta på en ölburk utan att typ spy. Larre å andra sidan hakade på till en fest med Alex, men jag tror hon var väldigt lugn. Jag och Sanna gick ut på kvällen för att se när grabbarna åkte bräda vilket var väldigt mysigt. Där stod vi och beundrade de som kunde åka och önskade att vi var lika bra som dom, men icke. Tur jag hade med kameran så vi hade nåt att underhålla oss med.
Efter typ en timme frös allihopa så vi gick in. Efter ett tag kom Larre och Alex tillbaka. Fan vad jag och Larre hade kul på hans bekostnad! Stackarn, killen är tydligen färgblind så han berättade några roliga berättelser om när han t.ex. målade julgranar som han gav till sin mamma så nöjt ovetande om att det inte var gröna granar utan bruna. Haha! Poor thing.

Nästa dag skulle Sanna, Erik och Maria åka hem p.g.a. diverse orsaker. Men här kommer problem nr.4: bilen låste sig så vi fick ringa polisen som skickade dit nån som fixade det. Blev inte billigt men hem måste dom ju!
När det hade fixat sig och de hade åkt så då passade jag och Larre på att städa hela, märk HELA, stugan. För att hålla humöret uppe lyssnade vi på en riktigt skön låt om självmordstankar och tog en tequila då och då. När grabbarna kom hem efter dagen i backen var stugan skinande ren från topp till tå. Vi var lagomt stolta och vi behövde inte lyfta ett finger på hela dagen. Men efter ett tag fick Larre plötsligt idén om att vi skulle ut i backen och åka pulka, färdigsminkade som vi tyvärr var begav vi oss ut i snön. Fy fan vilken brant backe, den ser inte så jobbig ut som den verkligen är. Men när vi kom upp efter att ha gått uppför baklänges, vilket tydligen var mindre jobbigt, satte vi oss i pulkan och Larre drog på kameran när vi åkte ner. Det gick inte så fort som vi hade hoppats, men vägen ner var ändå jävligt rolig. När vi insåg att vi skulle behöva gå upp för den jobbiga backen igen för att åka så sket vi i det, plus att allt smink runt ögonen hade hamnat på alla andra ställen förutom där det skulle sitta. So off we went!
Efter omsminkningen och fixandet var det dags för fest igen, men denna gången lämnade vi inte stugan utan festen stannade där den började. Alex var där och Anders var inte nådig när det gällde att bjuda på tequila. Alex blev så full att han fick dra varvet runt stugorna typ 10 gånger. Denna kvällen tog all tequila slut och de flesta blev självklart skitfulla, för ovanlighetens skull. Men kul var det!


Idag var det sista dagen vi kunde gå ut, så vi gick ut! Denna gången var det meningen att vi skulle ta oss till HC, men vi kom inte längre än till dalmasarnas stuga där vissa spelade bord 200 kr av mina pengar på poker. Tur man har pengaminne annars hade jag glömt bort allt som folk är skyldiga mig.
Efter typ 10 minuter åkte Timmy ut och han fick hänga med mig och Larre som satt och smygshotade någons sprit som var halvljummen och äcklig. Men kul hade vi iaf åt Timmys öga som nu började se ut som mitt gjorde under de första dagarna.
Efter att Taserud hade förlorat mot Söderbärke i poker körde vi ett nytt ölspel som jag totalt losade i. Fy fan för att bli full på öl när man hatar det. Efter festandet i dalmasstugan drog några sig hemåt. Det var rätt gött att komma tillbaka och lägga sig och sova. Mysigt värre!

Och så kom dagen då det var dags att bege sig hemåt igen. Kändes faktiskt riktigt jäkla tråkigt med tanke på hur kul man haft under veckan. Men vi packade ihop och drog till McDonalds för att grabbarna skulle nyktra till så de kunde köra hem igen. Vi satt och bara väntade på att alla skulle må bra. Jag var bara riktigt trött och hungrig så jag köpte en McFeast och oboy, sen somnade jag like the rest of the bunch.
Efter 2-3 timmar bestämde vi oss för att vi var nyktra och begav oss hemåt. Vägen hem var ju inte den bästa kanske för det snöade som aldrig förr, det var is på vindrutetorkarna så att vi inte såg ett jota när vi använde dom, skithalkigt och vi var helt säkra på att vi skulle krocka med nästa mötande bil. Men vi klarade oss tack vare Markus duktiga körande, utan synliga men då alltså.

Nu tycker jag själv att jag har skrivit extremt mycket, och det finns så mycker mer kul att berätta. Men det ska jag behålla för mig själv som resten av alla andra som varit med på resan och bara njuta av det. Detta är det absolut bästa som har hänt på väldigt länge, och jag ångrar inte en enda liten sekund att jag följde med.


RSS 2.0