I love my spray-tan!

Ja det är nåt som kan höras ut över hela Lektern då Henke tyckte att jag skulle säga det i deras megafon, vilket spelades in och dom är inte nådiga med att spela upp det. Kul ändå! Inte lätt att va populär alltså.
Under de första 2 dagarna denna veckan hände det 2 samma roliga saker medan jag stod och väntade på bussen. En tjej i den tyngre viktklassen kom på en bycykel och skulle köra upp på trottoaren och chansar på att det ska gå att komma över trottoarkanten. Ni kan ju gissa hur det gick. Jag skratta så jag höll på att dö. I en sån situation ska man ju inte röra en min och typ ignorera det om man inte står i närheten. Men nu stod jag på andra sidan gatan och ser hur hon långsamt flyger av cykeln och rullar säkert 4 meter som en stor boll innan Bislett-stadion stoppar henne. Ah jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. det värsta var att jag stod ensam och ingen annan än jag tyckte det var värst kul, så jag satte mig i båset och fnissade för mig själv.
Sen hände ungefär samma sak i onsdags då jag är på väg hem från Lektern. Efter att det spöregnat så kan det ju va rätt halkigt på backen. Speciellt på en brygga gjord av trä. Så när jag går där så hör jag bara hur det smäller bakom mig och jag vänder mig om och hör ett "Arghmrööääöåå!" och ser en kille ligga på sin cykel och låter som en idiot med ett flin. Det var bara att vända sig om igen och börja gå för jag kände hur skrattet var på väg igen med ett "Pfft!". Skadeglädjen är ändå den sanna glädjen!
Igår var det för övrigt fest med jobbet. Skräll? Nej, inte precis. Men det var som vanligt sjukt kul och jag och Elin hamnade hemma hos Izze och Jacob efter stängning. Skräll? Nej, inte precis.
Ja Izze, det var jag som åt upp din kebab.

Pretty good conditions, right?


Bed on fire

Jag måste ha varit cp-full i helgen... när jag vaknade dagen efter hittade jag en påsklilja bredvid sängen och har inget minne av att jag stannat för att plocka en. Varför i helvete skulle jag plocka en påsklilja när jag går ensam genom slottsparken kl 5 på morgonen? Sen har jag ju iofs ingen förklarning till varför Joanna somnade naken på badrumsgolvet i Bulgarien. Fast det är ju en helt annan historia!
Nu ska jag koka nudlar och sova nån timme innan jag börjar jobba kl 8 ikväll på Lektern. Kan bli jävligt kul då det kommer vara en DJ där som livar upp stämningen, jag får jobba med Tove och att folk kan va väldigt givmilda med dricks. Sweeheheheeet!

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long


I never thought never thought a feeling would grow so fast And I never thought I never thought it would last

Imorse åkte Izze och Jacob till Sverige och ska va där tills måndag. Inte okej. Tur att det bara är 5 dagar och att man jobbar varje dag, men det är ändå 5 dagar för mycket! Vilka ska jag och Elin nu hänga med efter jobbet? Nej just det, kom hem boys!
Idag blir det jobb från 2 till 10, och så ser typ hela veckan ut. Bortsett från att Henke tänkte sätta upp mig på FJÄRDE vakt på lördag vilket inte är okej då man börjar kl 20 till 4 på morgonen! Så jag fick bara tredje som tur va. Aja, what to the ever! Nu ska jag käka innan jag ska möta upp Elin så hon kan köpa skor hon kan jobba i. Jag behöver också nya skor för det gör cp-ont i mina fötter efter en heldag. Jobba i converse är ju kanske inte det bästa valet, men skiter man inte pengar så får man pinas lite.
Jag tänkte åka till Sverige i helgen men såg att det ska bli fint väder, så det sket sig. Jag ska i alla fall vara ledig helgen Bryggan öppnar hemma i Arvika, för då blir det fest! Ja hujedamig..
Nu kan jag inte sitta inne längre för solen skiiiiiner och det är hot hot hot ute. Sweet summer!
Johnossi – Come along (there's a gene)

Is this the thanks I get?

I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you
Miss you


RSS 2.0