Imörn kommer ho!

Ja nu ska det bli fest, det kan jag lova! För nu kommer min partyprinsessa Elin om ca 15 timmar och jag LÄNGTAR! Ja hujedamig, detta är en dag vi längtat efter. Och vin, pepparkaksdeg och menthol har hon med sig så det gör även allt mycket bättre. Får uppdatera mer efter helgen, kameran ska med ut för en gång skull nu. Den har bara blivit liggandes och oladdad, men ju jeflar ska det bli mingelbilder! KUUUUL!

Fan nu måste jag sova alltså. Ska upp och söka jobb och fixa det ena och det andra innan Klingan kommer. 
So, nightynight!
Du skulle vara här jämt.

Vill. Ha. Ge. Mig!

                                                                                        

Min beloved Elin har börjat blogga och ni borde gå in och kolla den på www.lifebyklings.com, gille! Hon skrev ett inlägg som jag kände passade väldigt bra in på oss båda två, så jag va tvungen att kopiera det och skriva ner det själv! Here it goes:

Jag vill vara stressad över vad jag ska ha på mig. Jag vill göra iordning mig alldeles för länge. Jag vill dricka vin ur en te mugg. Jag vill skratta så jag får ont i magen. Jag vill lyssna på grym house. Jag vill dricka drinkar alldeles för fort. Jag vill dansa så jag får ont i fötterna. Jag vill röka sönder mina lungor. Jag vill va tillsammans med den jag tycker om. Jag vill ta en sista drink fast jag inte borde. Jag vill inte vilja gå hem utan festa tills dagen blir morgon. Jag vill ligga brevid och höra andetag. Jag vill vakna bakis alldeles för sent. Jag vill ligga i sängen hela dagen. Inte ensam. Jag vill dricka kaffe. Tillsammans med en cigg. Och så vill jag börja om igen.


Nu ska jag gå och lägga mig och sova ända tills imorn. Japp, ända tills imorn! 
God natt Oslo!
Och jag är väldigt nyfiken på dig :)

Eller vet du vad...

You made me miserable.

What do you do when you know something's bad for you, and you still can't let go?

Idag har jag jobbat ja ååååååh vad jag har jobbat! Är ju typ 40 minuter från Oslo och jobbar på ett ställe som heter Lilleström varje torsdag, och det är ju lite jobbigt att pendla. Riktigt soft ställe att jobba på, men inte precis i närheten av hem.  
På tal om jobb, igår kom det in en turist som köpte tamponger. Och när hon hade betalat frågar hon mig om jag kan visa henne hur man använder dom. What?! Jo men kom med här så kan jag lika gärna göra det åt dig. Lite chockad försöker jag få fram på engelska att det finns en beskrivning i paketet och hon nickar glatt och går därifrån. Först fick jag tänka efter lite om jag hade hört fel, men med tanke på nästa kunds min så hörde jag troligtvis rätt. Undrar hur röd i ansiktet jag var där..tomtedräkt-röd?
Var förresten på jobb-jakt idag och det gick väldigt bra må jag säga ja! H&M, Carlings, Grim och en massa andra street-affärer lät väldigt positiva. Gille! Så runt jul/efter nyår blir det kanske förändringar. Hoppas!
Nej nu ska jag sova för ska ut på vift imorn igen. Wish me luck! 
Piiis
If only I could give you up


På gång

Igår snodde jag en del bilder från Sofies kamera som jag tänker lägga upp på facebook som vårt lilla Oslo-album. Där får ni se hur vi har det här och vad som händer på Oslos gator. Det lär inte komma upp på ett par dagar så  här får ni ett litet smakprov. Enjoy! 

Så kan det se ut ibland.. oftast på fredagar och lördagar dåra. Gille!
Nu ska jag sova för imorn ska jag ut och söka jobb innan jobb! Jobbigt? Jobbigt.
Gonatt från Ole vigs gate 9a!

Snart kommer tomten

Eller ja, om drygt 6 veckor.. Men fan vad snart det är! Och jag har inte råd med en enda julklapp med tanke på att jag jobbat i typ 3 veckor och måste skatta 50 % för att jag är segast i stan på att fixa skattekort och detta. Dret.. Man kanske skulle extraknäcka på gatan? Eller? Nej? Vi får se hur det går med det.
  
Imorn börjar jag sent! JAAA!! Jag borde ju egentligen inte jobba alls alltså... det där med att gå upp tidigt, usch! Jag hade det bra på bion jag. Började tidigast halv 4 typ. Sånt giller jag! 
Jag ska även ut på jakt efter mer jobb så jag måste ju upp tidigt i vilket fall som helst... suck. Men ska jag inte gå runt i min gröna outfit i resten utav mitt liv så måste jag! Fy fan alltså vad jag inte är snygg på jobbet.. jag ska ta kort på mig själv någon dag så får ni själva se. 
Och oj vad jag saknar sannaamandaelinjuliaochallaandrafina hemma i arvikat! Som tur var hade vi Sanna här på besök för 3 veckor sen och det var mycket trevligt! Var planer på att Elin skulle komma denna helgen och Amanda förra men så blev det tyvärr inte. Men den som väntar på nåt gott! Väntar iofs alldeles för länge...
min tvilling 
min hynda
min babe
min älskade syster
Nej, nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn. Igår barka det. Igen. Men askul as usual! 
G'night fuckers!
P.S. Vi har ballonger i taket.

RSS 2.0