Besök från Sverige!

Sanna är här och vi har gjort stan och hon var livrädd. Kvällens roligaste var helt klart Joanna som ramlade och rullade in i en bil med spretande ben. Jag skratta så jag höll på och döööööö. Blå var det snyggaste underground-stället och Café 33 va sämst. Buuu. Bilder sen kvällen kommer! Imorn ska jag blogga om min date, jiihaaaa.  
Nu ska jag sova och det ska bli i minst 10 timmar. 
Godnatt!

Back on track!

Nej nu jävlar ska det börjas blogga igen! Har varit väldigt dålig på det den senaste tiden... så nu har jag bestämt mig för att börja igen, och med bilder! Oj vad detta kommer bli fint.

Just nu har jag precis stoppat i mig 2 äggmackor , en smoothie och vatten. MUMS! Att nyttigt kan va så gott. Snart ska jag slänga på mig lite smink och sen bege mig ut i byn och leta kläder till halloween, finns ju typ ingenting här. Skitkasst. Om någon har förslag på vad jag ska vara så får ni gäääärna skriva vad, för jag har inte den blekaste.. Och NEJ, typ dirty nurse står inte på tapeten! Den uppgiften får resten av alla bimbo-brudar här i stan ta, usch. 
Sen senare ikväll ska jag ut och bli bjuden på öl av en kille jag träffade förra helgen, ska bli riktigt kul! Märks dock hur många öl det blir, fler än en hoppas jag. Hiho! 
Nej nu ska jag sminka mig, inte kul.
 
Hej på sig

Fuckin' posers



Ja älskling-Pharrell, jag kan väl gifta mig med dig.



RSS 2.0