Coming out of the closet

Jag har nåt att erkänna, nåt fruktansvärt... det kanske kommer som en chock för vissa (inte alla kanske), men varo icke rädda, jag äro fortfarande mig själv! Även om detta kan ändra er uppfattning om mig så behövdes detta ändå komma fram på nåt sätt och vis. Men jag är tvungen att lätta på hjärtat.. så, här kommer det... JAG ÄR ETT HARRY POTTER-FAN!!! Omg, där kom det... trodde aldrig det skulle komma fram. Känns rätt gött faktiskt... Puh! Ja, då visste ni det.
Jag tycker om det såpass mycket att jag t.o.m. längtar tills den nya filmen kommer i juli nästa år, just det, juli! Jag längtar.. jag längtar så mycket så att jag t.o.m. blev lite ledsen när de sköt fram premiären från november i år till juli nästa år. Jag skäms...
Så mitt upp i allt så tänker jag lägga upp något som jag har att se fram emot. Nej, jag ska faktiskt lägga upp tre saker!

Nr. 1: inte den bästa.


Nr. 2: lite bättre.


Nr. 3: troligtvis den bästa!





Så! Nu kan jag sova om nätterna igen.. haha! 

Dagens låttips idag är också: Björn Afzelius - Född fri.

Och nu är det dags för Sex and the city, lite hostmedicin och nässpray. Härlig kombo!
G'night.

Pivot!

När man är sjuk brukar det inte finnas mycket man kan roa sig med... men det behöver inte alltid finnas nåt väldigt spektakulärt för att kunna roa mig. Som det här t.ex.:

Kan inte bli mycket bättre än så här!


Nu ska jag sova så jag slipper denna influensan. Nattinatt!
Haj.


Little boy next door

Har insett att jag varit mycket dum som inte suttit mer barnvakt åt mig granne, för han är så förbannat söt. Jag funderar på att kidnappa honom. For real.


Biggest gangsta in Elgåh





Dos años cariño :)

Ååååh, jag har att världens mest underara pojkvän jag! Igår när han hämtade mig på jobbet så åkte vi hem till han, och jag hade inga större förväntningar på att han ville storfira vår 2-års dag med tanke på att klockan var 9 på kvällen. Men när vi kom hem så tände han i köket och där låg det 2 stora fina rosor på bordet  och jättefint framdukad mat som han hade fixat till oss under kvällen. Åh vad jag blev glad! Det var det finaste nån någonsin har gjort för mig. Du är det bästa jag vet, älskling! 
                                                                         JAG ÄLSKAR DIG!



                                        



Julklapp! Eller?

Jag behöver verkligen en ny mobil, för den jag har vill de nog faktiskt ha tillbaka till museet snart. It's oooold.
Så! Vilken jag vill ha är en som är väldigt billig faktiskt, som man kan ha musik på utan att det tar plats och som är ganska tunn. Typ som Nokia 5310! Kan inte bli mycket bättre!



Om ca 1 timme slutar jag, då kommer Fredrik och vi ska fira vår 2-års dag! Och det ska minsann firas så som bara vi två kan på vårat sätt. Hihu!


Puss på vår dag älskling!

I'll make it through the rainy days

I helgen har jag varit barnvakt och sedan hälsat på grabbsen i Oslo. Det var kul! Där träffade vi (enligt vissa, hrm...) Timmy's tvilling som visade sig vara norsk och gömt sig där i 19 år. Lumpen gick han också och läskigt nog kunde han shaka bättre än Beyoncé, så jag började tro att han ljög om den där lumpen till slut, för det var det värsta jag sett.
Dagen efter satt vi mest framför tv:n med Vänner, Mandomsprovet, Indiana Jones och c/o Segemyhr plus en massa godis, chips och dricka. Precis så en söndag ska se ut alltså! 
Sen åkte jag hem till Sverige och stannade på Kyrkebyvägen där my love satt och väntade på mig. Blev ett riktigt lyckat slut på helgen denna gången också! Hiho.

Idag har det dock inte varit lika kul... jobbat och sen inte gjort ett jota. Var iofs rätt skönt efter den hektiska helgen som varit. Så idag kanske jag t.o.m. somnar i rätt skaplig tid ändå. Men först skulle jag vilja säga att den som köper denna grejen här nere till mig är min nya bäste vän. Jag behöver den i höstmörkret!


Imorn ska jag fika med Pettersson vid 4 vilket ska bli niiiiice! Hon ska mycket troligtvis ha en cola. Nästan så att jag kan slå vad med pengar om det.... she's addicted, totally.
 Sen ska jag jobba på Paläjdium och äta popcorn, mums!
Nu ska jag snart sova, men först...! För att bryta mönstret lite så ska jag inte se på ett Sunes jul-avsnitt. Utan ett Sex and the city-avsnitt! I feel change in the air!

That's all folks! Good night.

Halloweeeeen

Var kul! Joanna hade fixat fest med dekoration och diverse saker som man ska ha på en halloween-fest. T.ex. mandelmassa-fingrar och marshmallows/choklad-huvuden på pinnar. Eeh, ja. 
Mattias åt till slut lite för många på samma gång som oftast slutar på ett sätt; att dom kommer upp igen. Bara spottande som tur var, för spyer i Joannas diskho vore kanske inte så populärt. Annars hände det väl inga bravader förutom små-tjafs och lite väl tidig däckning.
 
Snodde lite bilder av Pettersson som även hon la upp på sin blogg, men wtf, dom blev coolare här.

De 3 oskiljaktiga mongon!


Och nu är Stina med i kvartetten! Hiho.


Nej, nu är det dags för kvällens låtar:

Imogen Heap - Goodnight and go
Led Zeppelin - That's the way
Lykke Li - Dance, dance, dance
Death Cab For Cutie - I will follow you into the dark
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt och Vi två, 17 år
Foo Fighters - Walking after you
Ryan Adams - Nightbirds

Baby

Det måste vara nåt fel på den där Fredrik Nilsson som jag är ihop med... jag menar, nåt är det ju som inte stämmer när han fortfarande är lika dretsnygg som alltid när han är spacklad som en döing och ser ut så här:


Yes, I am very lucky!

RSS 2.0