Påsk

Ja det var en mycket lyckad helg som vanligt när man är ute med bruttsen och deras lådviner. Sanna försvann dock spårlöst i torsdags skitfull nån gång runt halv 12, konstigt nog var det ingen som frågade efter henne. Bara jag visste vart hon tog vägen! Smygarn. Väl hos Erik, var jag än tittade, så såg och hörde jag Lisa Deland. Var får flickebarnet all energi ifrån? Hur hann hon att flytta sig 5 meter på en blinkning? Bara Lisa Deland som kan sånt!

Lördagen blev lika kul den, fast denna spenderade vi hos Fredriksson med ananas- och äppelpaj, och självklart deras lådviner. Sen bar det iväg mot tiki där det blev en shot eller två. Markus, you owe me one.
Sen blev det efterfest och den blev ju lite vildare än beräknat. Kom lite crazy people, men det var kul ändå! Joanna var sur på mig, jag var sur på Lisa som tog upp hela soffan , Lisa var sur på Daniel som åt av hennes pizza och drack av hennes vin, Daniel var sur för att han var full, Johan var sur för att ingen följde med och köpte pizza, alla var sura på nåt sätt men ändå blev allt bra till slut. Joanna fick som hon ville och jag bad om förlåtelse, Lisa fick soffan men jag fick en säng, Daniel blev nyktre och Johan fick till slut sin pizza. Everyone were happy!


Hittade ett kort på två av mina närmaste, jag blev lite rädd. Ibland undrar man ju...


Hardcooooore

Superstar kommer till Ritz ikväll! Kan det bli mkt bättre? Nee skulle inte tro det va. Men först ska man jobba fram till 11 och det suger ju en gnutta, men sen bär det iväg till Joäna och där blir det väl en Spice Girls-låt eller fem innan vi drar vidare.

Nu sitter jag på jobb numero uno och ska snart till jobb numero dos och sitta där och fördriva tiden med att se på film troligtvis och sälja ciggaretter och snus till fulla människor. Jag gillar mitt jobb. Man får göra så himla betydelsefulla saker hela tiden som gör världen till ett bättre ställe. Tänk bara så många det är som behöver ett filmtips och där finns jag, bäst i test på filmtips, jo man tackar.

Haha! Läste gamla sms och hittade ett av Fredrik i Sthlm där han bad om ursäkt för att vi inte var i Norrland på melodifestivalen. Tyckte jag var lite taskigt gjort, men han ska i kompensation ta med mig till Skansen i sommar och se på krokodiler och tigrar (eller lejon som han troligtvis kommer säga för han ser tydligen ingen skillnad). Då ska här klappas! Snel åsna.

Jag har insett att jag hatar att se människor äta. Vet inte varför, men jag gillert inte iaf. Just FYI alltså. Huh!

Nu ska jag låsa och gå härifrån och vänta på lite besök av Malin som kommer och gör mig lite sällskap bland alla filmer. Ha de gôtt. Hasta luego!

pepparkakor

Nu är det ju så att de dära Lisa och Sandra har kommit hem igen från Thailand efter 2 fruktansvärt inte fuskiga veckor, och har Lisa INTE köpt en present till mig så ska hon då få veta att hon lever! Jag förväntar mig typ tusen örhängen/halsband, tio kameler, sololja med typisk exotisk lukt (ohlala!), en thailändare/slav, en fisk jag kan ha i mitt akvarium som hon fångat själv när hon snorklat (helst med alla färger då alltså) och till sist en big surprise. Får jag inte nåt av detta så känner jag inte dig längre Lisa! Jag vill helst ha fisken jämt så du vet...

Gumman tö, sopa bort vår snö!

Usch. Nu snöar det ju en massa ute och jag hatar det! Jag hade ju ställt in mig på vårväder framöver nu ju, nästan så man tar fram flip-flops. Eller njae, kanske inte behöver gå så långt än. Om en månad kanske! Då jeflar.

Idag har jag gjort nåt jag inte borde, men jag gjorde det ändå! Jag köpte ett par jeans och en tröja jag inte har råd med, men de är ju så sjukt snygga. Larre hade dödat mig om hon visste (vilket hon snart gör dock) men nu är det lugnt ändå, blir ju tyvärr inget Barcelona för oss än, vi insåg att vi inte har råd med det i maj. Vi får ta det i höst vilding!

Nu sitter jag på Filmkedjan/Nattvideo och ser på The break-up och käkar lite godis (ja Jakob, jag är en godisgris!) och halvsover lite. Fett nice. Ska fortsätta med det nu, so I'm out!


Piiiis!

Score!

Nu är det fortfarande efterfest hos Pettersson, men hon spyr och sover. Det enda man hör från toan är "wouöööh!", och det låter mycket trevlig. Nu sover hon dock inom 1 minut. Så nu sitter jag och lyssnar på mr. niceguys låtar på myspace med ett stort flin. Gårdagen var mucho lyckad, både jag och Sanna scored. Haha. Säger bara Pathe och Jokhe, hehe... kul!
Såg även förut att Deathcab for cutie ska spela på festivalen, ännu en orsak att gå dit!

Nu tror jag att Sanna är på väg upp, så vi får la börja städa.
Korsning!



Jag längtar till festivalen, ska bli fett kul! Då kommer det även mycket trevligt folk som ska spela på campingen, hihu.

RSS 2.0