I wanna stay in love with my sorrow

Idag skulle jag jobba på Lektern men så blev molnen gråa. Skräll. Så jag har inte gjort ett jota idag, ska dock va desto mer effektiv imorn! Vara med Emma och leta jobb. Jobb nummer 5, here I come!
Har precis sett klart New Moon och är lika besatt av Robert Pattinson as usual. Inget ovanligt här. Ska nog se några avsnitt av True Blood senare ikväll. Joanna har ju fuskat och sett alla som går, men ska nog kunna övertala henne att va lite sällskap! Det är ju läskigt... Fast det kanske har kommit nån ny film man kan streama, förslag någon? Eller så ser jag bara på New Moon igen helt enkelt. Edward in my heart.
Idag är jag förresten kär i Robert Pattinson som ni troligtvis listat ut (eller ja, Edward Cullen), vilket jag iofs alltid har varit sen han var med i Harry Potter för 5 år sen. Så brudar, I saw him first!
Mitt skrivbordsunderlägg / my man

I LOVE YOU

Det finns vissa personer som man verkligen önskar att de var här jämt. Ni anar inte vad tomt det är utan er!
Nu är det fanimej dags att ni kommer och hälsar på. I miss u <3
Ja du också Nusse

Say ooh girl, shock me like an electric eel Baby girl, turn me on with your electric feel

Idag skulle jag egentligen jobba, men så fick gudarna för sig att det skulle bli molnigt och kallt ute så jag blev ledig istället. Nice! Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och vänta på att Anders ska komma så vi kan göra käk innan vi drar på fest sen ikväll. Ska bli goet! Ska bara lista ut vad fasen jag ska ha på mig och vilken färg jag ska ha på nagellacket. Ojojoj vilket I-landsproblem.
Igår var jag kär i Adam Garcia från Coyote Ugly, idag är jag kär i Andrew VanWyngarden från MGMT. Undrar vem jag är kär i imorn?
Lucky bastard.

Use me!



Du får.

RSS 2.0