You make me so happy!

Detta fick jag bara så där av min älskling förut. Han vet precis vad han ska säga för att göra mig glad!
   
Ni som inte ser så står det "Du är vacker min rocker :)"




Nu ska jag lägga mig någorlunda i tid så jag drar rätt dygnet igen. Men föööörst...! Yeah, I think you know.

My sweetest friend

Nu har jag gått och kärat ner mig igen. I nåt som är så bra så att jag inte kommer sluta spela det förrän det blöööör i öra på mig. Tjo hej!




So I turn my head to the west

Sitter och vääääääntar på att Fredrik ska köra sin syster till August så jag passar på blogga lite. Frågan är om vad. Jag har ingen aning så idag får ni bara några låt-tips:


T.I. - Swagga like us
M.I.A. - 20 Dollars
Duffy - Distant dreamer
T.I. - Dead and gone

Hoj!

Hangover

Big time! Fy fan. Det var längesen det var så här illa. Brukar gå över nån gång på kvällskvisten, men så var inte fallet idag nej. Och ågren till tusen, fi fan. Men men... det går ju över så jag ska sluta klaga.
Igår befann sig Adam Tensta a.k.a Snobb på Tiki och han var ju inte så himla bra kanske. Kan ju bero på att jag aldrig tycker att han är bra. Men whatevaaaa. Blev lite för många shotar med olika personer så halva kvällen är svart för mig. Kommer ihåg att jag mest hängde med syrran. Och kul hade jag! Så kul att när jag kollade mitt saldo på allt köp igår som hade gått på ca 600 kronor så förstod jag varför lite är bortglömt av kvällen. Sånt är aldrig bra. Det är ju så här jag blir pank. Har dock ett svagt minne av Adam Tensta, "backstage" (om man nu kan kalla det backstage på Tiki), ett bord med ananas och guacamole (kan ha drömt det iofs), Kamal och en trappa. Snobb (?) hade jag tydligen kallat Tensta också som kanske hade råkat höra det. Eh, ja. Konstiga saker hände igår och jag är nog skyldig han en ursäkt. Så, Adam Tensta, ursäkta om du någonsin skulle få för dig att läsa min blogg... he.
Men jag hittade i alla fall hem till min Fredrik till slut som tur var. Det är det bästa med utekvällar, att man alltid får somna bredvid honom varje natt. Jag är så glad att jag har honom. Han är det absolut bästa jag vet. I love you sooooo much!

Näe, nu ska jag och katten sova. Eller... det blir nog först ett avsnitt med Sunes jul!



Godnatt!

Superseriös filosofering

Nu ligger jag här som vanligt igen med katten liggandes på mitt bröst som dregglar... I love it.
Ska faktiskt snart lägga mig och sova för imorn är det dags för teater! Ni som inte vet så jobbar jag med en teater-/musik-/sång-/bildgrupp för handikappade i Årjäng, Åmotfors och Arvika. Och nej, jag är inte en av deltagarna. Ledare, inget annat.
I alla fall, vi i Årjängs-gruppen har i några veckor nu tränat på en teaterpjäs om indianer, och ska imorn på "Kulturnatta" spela upp denna pjäsen för deltagarnas nära och kära. Och ja, jag kommer göra bort mig. Men det ska bli kul!

Sen när det är klart är det dags för hemfärd och utgång. Stina och jag ska försöka ragga förfest men det ser rätt dött ut än så länge. Men Louise och Erica ska med så vi får lite sällskap i alla fall vilket är tur! Sen blir det Tiki och Tensta och säkert en hederlig fyllepizza vid 3 på Victors. Eller varför inte bryta mönstret, och ta en hamburgare på Timmys?! Eller kanske en räkrulle? Den som lever får se.
Jag känner förändring i luften.. jag är i ett sånt där stadie där jag har några idéer på förändringar hos mig själv (alltså inget negativt på något sätt), som t.ex. om jag ska våga klippa en lite rockig lugg? Är jag sugen på fotboll igen efter 2-3 års vila efter 10 års spelande innan? Om katten ska heta Nusse, Rudolf eller Latex? Om jag ska söka jobb på Vero Moda eller Carlings? Om jag verkligen vill veta om Sanna får betalt i natura eller inte? Ja det är frågor jag kanske aldrig får reda på!

Njet, nu ska jag och Nusse-Rudolf-Latex se på Sunes och jul, och denna gången blir det avsnittet där Rudolf sjunger Stilla natt. 

So.. nightynight, suckers!


Snygg lugg à la, trot eller ej, Brittan Spears!




P.S. I love you like in the song

Nu har jag inte bloggat på länge igen så det var ju på tiden att ändra på det maybe ja. Så varför inte slå på stort?!
Idag har jag inte gjort allt för mycket ska jag säga er. Jag har iofs lyckats med att diska och städa lite och gjort mat men fan inte mycket mer. Känner mig som en slacker idag faktiskt. Usch. Fast jag tog en tripp till stan och köpte mig en kort dretsnygg kavaj (ingen ful kontors-kavaj alltså då) och lite grejer till Halloween som ska bli skitkul hemma hos Fredriksson. Looking forward to it! Funderar på att klä ut mig till pirat för jag har ju faktiskt ganska mycket bra kläder och saker till det. Annars var semla en plan också, men den dräkten skulle ta upp hela Tiki och det vill vi ju inte. Den uppgiften får Sanna ta som utklädd till sig själv. 
Jag blev även erbjuden att komma på Halloween-fest till Oslo men insåg att jag inte kunde efter att jag hade tackat ja, så det får bli vanlig fest där ist längre fram. Oslo förresten, dit skulle jag kunna flytta! Fan vilket cleant ställe. Var där och hälsade på för 2 veckor sedan och fick se hur Brutus*, Benet* och SkinnyYoni* samt herr och fru Hellström* bodde. Riktigt nice måste jag säga, dit skulle jag kunna flytta! Påminner ju ganska mycket om Sthlm som jag annars skulle vilja flytta till... enda minuset är ju att Oslo ligger i Norge och där bor det ju sånna dära norskar som låter som om de har gröt i munnen när de pratar. Fattar ingenting. 
Whatever! När jag väl kom till Norge möttes jag av Markus, Jonathan, Johan, Timmy, Erik och Maria och vi gick genast till Operan där vi vandrade ända upp till toppen. Där satte vi oss vid kanten och tittade ner vilket var pretty scary för vi var ju fan högre upp än vad fåglarna flög. Men fint! Förlåt* fick svindel och försvann men vi hittade honom till slut sittande på marken skakande och skiträdd för att vi skulle ramla ner. Lite höjdrädd kanske? Så för att vara schysta gick vi ner och kollade in de så omtalade lyx-toaletterna inne på Operan som visade sig inte vara så lyxiga just då för låset funkade ju fan inte på min toa. Yeah yeah. Sen blev det sightseeing i Oslo samt ett litet besök på Film-muséet vilket var rätt coolt. Så efter att vi hade gått förbi Våffel-tjejen och kollat affärer så drog vi och åt skitgod pizza. Vi fick typ VIP-platserna nere i källaren (eller så var det bara fullt och vi fick sitta nere bland råttorna) vilket var mysigt där det senare kom ett stort gäng med folk mellan typ 20 och 30 år. Det konstiga var att det verkade som om ingen kände någon för alla hälsade och presenterade varandra som om de aldrig hade träffats förut. Sedan satte sig typ killarna på ena sidan av långbordet och tjejerna på andra sidan och det blev typ en pinsam tystnad mellan dom. Vi gissade på att vi hade hamnat mitt i en 1-minuts dejt. Så vi gick. 
När vi väl kom hem till de 3 musketörerna så gjorde vi oss iordning för att dra iväg mot Anders och Elvira för att förfesta. Väl där fanns det inte riktigt nog med stolar (inte så konstigt dock med tanke på att vi var typ 15 st) så jag satt mestadels i fönstret med nån som var röksugen. Det var faktiskt mycket trevligt må jag säga!
Sen var det dags att bege sig mot någon klubb och till slut hittade vi ett ställe där vi tydligen fick gå in gratis. Tro fan det för det var trångt. Men efter några (!) shotar som jag bjussade på så var alla full i gasen och ready to p-a-r-t-y. Haha.
Konstigt nog var det roligast när kvällen var slut (eller inte så konstigt egentligen) för vi hittade Johan stående vid en container och lurade bakom sina vita solglasögon och huvan uppdragen. Efter en lång förklarning visade det sig att han var efterlyst av polisen för att Jonas hade lurat honom att sno drickspengar i baren. Fy fan vad det var kul! Synd att jag inte fick ett kort på det fan. 
Nu var det dags för korv på 7-eleven! Fan vad det var gott med räksallad på. Resten köpte en pizza-slice som de hade pratat om skulle smaka riktigt gott vid denna tidpunkten, vilket den också gjorde med tanke på att Johan plötsligt tryckte upp sin sista bit han hade i handen, in i munnen på mig och började asgarva. Inte mig emot, gratis mat för bövelen!
När jag, Markus och Efterlyst kom till lägenheten efter en låååååång kall promenad fick vi för oss att se på Vänner ( eller ja, jag vägrade se på Pulp Fiction så det fick bli Vänner) och alla somnade utom jag som satt och skrattade för mig själv som tyckte att allt var förbannat kul. 
Dagen efter fick det bli en sväng till runt omkring i Oslo, och denna gången åt vi på Subway. Alla käkade sina stora mackor medan jag åt en sketen sallad för jag pallade inte fet mat den dagen. 
Sen vid typ 4 var det dags att åka hem vilket skulle bli skittråkigt för jag hade så jävla kul. Men hem måste man ju, för pengar till att stanna kvar längre hade jag inte. Så det får bli ett besök snart igen istället! 

Några ur tigerligan:
        


Såg förresten en film i söndags som jag inte sett på flera år som är en av mina favoritfilmer, vilket är "I am Sam". Den är så braaaa! Filmtips från moi.

Jaha, nu har jag skrivit så där långt igen utan att tänka på det.. men va fan, ingen som klagar hoppas jag. 
Nu ska jag se på Sunes jul på avsnitten då de ska hugga julgran och julbaket. Kan ju inte bli bättre detta!
Sleep tight!

Over and out.

Wehuuuuuuu!

Min blogg är inte cp längre som ni kan se, hiho. Tack ska du ha SannaH! Sen ska vi på the roof.. jag, SannaH, Patric och Fredrik. Och c/o glömde jag. Vad hände med dubbeldejten? Jag ska iaf ha myyyycket mat för jag är hungrig. Alltså förrätt, varmrätt och efterrätt. Ja visst låter jag vuxen, Sanna skrattar åt mig. Bara för att hon lyssnar på Bubbles.

Nu ska jag och köpa chippa åt mig och Sanna som inte orkar vänta i 2 timmar tills vi får äta. Men va fasen, det är ju för bövelen gött.

RSS 2.0