oj oj oj..

Ja här har jag inte varit på länge ser jag... får bli ändring på det! Jag har märkt att jag skriver när jag jobbar helg och det har jag inte gjort på ett tag heller så där har ni förklarningen till det. FYI alltså, haha.

Jag tror fan att jag får sitta och förfesta för mig själv ikväll för inte en kotte ska ut, förutom de flesta jag känner som ska på lagfest dock. Och dit ska jag inte gå. Okej att jag har spelat i JIK i över 10 år men slutade i år och borde få vara med, men jag känner mig inte så välkommen längre så jag vill inte dit nej. Så det ser ut som om jag och min festkompis får sitta själva och smygsupa. Kan ju bli trevligt! Hrm..
Nej nu har vi hittat fest tydligen (?) så nu drar jag! Bäst att det är kul annars sorgsuper jag skallen av mig.

So long fuckers!

ÄNTLIGEN!

Japp, nu har jag finally gjort det. Efter många om och men så har jag äntligen köpt Sex and the city- boxen! Det är en svart och rosa låda som är skitsnygg. Hade egentligen tänkt köpa själva boxen men den kosta 200 kronor mer, så jag körde på skolådan som var mycket sötare. So now I'm happy! Har jag tur kommer den senast på fredag, så jag kan ha ett sex and the city-maraton hur länge jag vill! Typ. Så länge jag orka i alla fall! Vilket kommer bli väldigt länge troligtvis. Hihu!
Nu när jag ändå är mitt uppe i all shopping så funderar jag på att köpa ett Playstation2 + en massa spel också för det är så jääävla kul! Jag är en 4-åring i en 19- (snart 20) årings kropp, I know. Men jag giller't!

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite, Fredrik ligger och snoozar bredvid mig så jag ska nog joina honom lite. Såg fruktansvärt gött ut så jag ska krypa dit nu.. Sen blir det prison break troligen, första avsnitt och allt. Yay! Plus att de desperata hemmafruarna börjar om en halvtimme är ju inte heller helt fy skam. Men nu ska jag gå och vara lite social moten Fredrik som har vaknat. Men först ska ni få se på den extremt snygga shoeboxen jag köpt ^^

     I LOVE IT!




Hej på er!

Go och glad, kexchoklad

Japp, jag är en tjockis som sitter och äter kexchoklad mitt på ljusa dan på jobbet. Men jag gillert'! Jag gillar det så mycket att jag slänger den nu. Jag kom på att jag inte var sugen på den från början, utan att den bara låg där och frestade mig helt vetande om att den är god. Så jag tog den! Men slängde den efter halva (den vägde hela 39 g!) och insåg att jag var törstig. Så nu sitter jag och funderar på vad för dricka jag ska köpa.. har ju ett ganska fett utbud så här lär jag sitta hela dagen med tanke på min beslutsångest. Precious coca cola it is!

Idag är det fest, typ. Mysfest i alla fall! Nåt tiki ska det inte bli denna helgen vet jag bara, fy fan vilket ställe. Ska bli ett sant nöje att komma härifrån snart! Tjohej vad jag längtar!

Kom på att jag måste lämna tillbaka min efterlängtade jacka jag beställde från H&M. Fy fasen för deras storlekar. Men det enda positiva är att jag måste ha en MINDRE och inte en större! YAY!! När blev jag en 34? Hiho! Jag är lite lycklig idag i alla fall som fått denna underbara nyhet. Haha. Vad beeeeeee jag känner mig som sitter och pratar storlekar. HAHA! Men jag är en nöjd 34 i alla fall. Pffft...!

Nej, nu är jag klar så nu ska jag gå på fest! Hittade en massa fina grejer på asos som jag vill ha också. Här har ni min "inköpningslista";

                                     
                                     


      
                              



                                  

Tjolahopp!

Idag har jag varit effektiv! För typ en timme sen så ringde jag till komvux och pratade med en tant om kurser, och nu ska hon skicka ansökningspapper till mig så jag finally kan börja plugga. Låter helt sjukt att jag skulle säga nåt sånt som att sakna pluggandet, för jag var nog den lataste och mest skoltrötta i skolan. Men nu får man ju en fresch new start och inget som ligger efter, så nu jävlar ska jag få högsta betyg i allt! Ska försöka iaf.

Har varit inne på en inredningssida och hittat en hel del jag vill ha, men frågan är vart jag ska ha dem med tanke på att jag fortfarande bor hemma och har inte plats för nåt. Jag får helt enkelt ge plats! Yes!
Jag blir så himla sugen på att flytta härifrån och börja plugga inredning NU i Sthlm. Ska bli helt sjukt kul! YAY!

Nu ska jag ner och göra nyttig mat. Typ. Gott ska det bli i alla fall! Sen ska jag träna lite, på mitt sätt. Hasta luego guapos!

Just another manic Monday

Nu sitter jag igen och är för tidig på jobbet, så jag kan ju passa på att blogga lite! Idag har jag sovit till 3, så mitt lovord om att jag skulle till stan och kolla komvux blev det ju inte det minsta av. Men imorn ska jag det! Om jag kommer upp alltså. Men nu ska jag hem och äta center, mmm...

Adios!

Laaat

Idag har jag inte gjort ett jota, inte ett enda. Jag har inte kommit utanför Fredrks dörr och jag känner mig superlat. Kan bero på att jag är det iofs. Men imorn ska det bli förändringar! Imorn ska jag till Komvux och prata med en tant som är snäll nog som låter mig läsa där ÄVEN fast jag inte är 20, schyst! Så jag ska masa mig dit och fixa in mig så jag kan läsa världens roligaste, host!, ämne; natur B! Fy fasen för det. Men då har jag iaf nåt att göra om dagarna när Fredrik går i skolan och alla andra jobbar, måste se nåt positivt med det hela!
Men nu ska jag och Fredrik spela Tony Hawk och han kommer få PISK! 

Later suckers!

Hultsfred om igen

Igår blev det ingen fika med Sanna, men istället så åkte jag, hon, Sofie och Lisa till Karlstad för att kolla på när Herman och co spelade på torget. P.g.a. att vi skulle hämta Lisa i Värmskog så blev turen extra lång, men det var trevligt! När vi kom fram drog vi direkt på Donkan, och medan jag, Sanna och Lisa proppade i oss hamburgare och dricka satt Sofie och mumsa på morötter och juice. Jag kände mig inte alls fet. Efter all flottig mat och Lisa och mina småköp så gick vi till torget för att kolla på konserten. Det var riktigt bra faktiskt. Arvikas musikanter är underskattade! Louise pojkvän, Martin, gjorde en liten surpriseentré med en Elvis-låt som gjordes riktigt bra också. Han är rätt cool! Efter konserten åkte vi hem (efter ännu ett stopp på Donkan. Ja, vi är feta) för att hämta kläder hos Lisa som tydligen skulle med oss tillbaka till Arvika. Då i Värmskog hände nåt som var rätt komiskt (tycker inte Lisa dock), Lisas ödla Lars hade rymt efter att hon hade glömt bort att hon hade honom i sängen när hon städade. Så vi började leta som tusan på alla fyra för att titta under varenda möbel som han kunde gömma sig under. Men vi hittade honom inte så efter en halvtimme åkte vi tillbaka till Arvika utan något ödelhittande. Synd för Lisa, en jävla frihet för Lars. Bra dag!
Nu blir det förfest hos Niklas! Hej dåååå!

TGIF!

Nu är jag vaken igen vid en tid som jag inte brukar vara allt för ofta. Klockan är 12.12 och jag brukar sova i minst en timme till, jag skyller på Fredrik som ska till skolan denna gången ^^

Idag ska jag troligtvis fika med Pettersson om jag får tag på henne och inte sitter hemma och är barnvakt åt sin 16-, oj förlåt, 1-åriga lillebror. Var förresten hemma hos familjen P och åt massa mat och tårta för att fira Sannas körkort hon tog i onsdags. Det var mycket trevligt! Dagen började med att hon lurade mig med att hon inte hade klarat det så hon, jag och Joanna begav oss iväg mot Karlstad för att shoppa på Ikea och i stan med lite dystra miner, tills hon kläckte nyheten att hon inte alls hade kuggat utan ville bara vara sådär fruktansvärt rolig och dra på det. Så hon fick köra lite... jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. När vi kom fram med livet i behåll så åkte vi först till Ikea och kollade efter saker till Joannas lägenhet, plus tusen andra onödiga saker till mig själv som jag köpte. Det var kul! Sen åkte vi till Bergvik och snabbkollade lite innan vi begav oss in till stan. Där var vi förvånadsvärt duktiga på att hitta saker, men vissa av oss kom typ tomhänta hem ändå. Vi var i alla fall väldigt nöjda med oss själva för att vi orkade stanna kvar så pass länge som vi gjorde! När vi kom hem till Peh så möttes vi av en, troligtvis koffeinpåverkad, Leo (Sannas 1-åriga lillebror) som var fruktansvärt glad över att se oss. Han är söt som tur vad, annars vet jag inte vad jag hade gjort? Neeeej då, han är sööööt. Stackarn skallade dock sig själv ett antal gånger så nu vet jag inte hur många hjärnceller han kan ha kvar? Men han blev glad igen efter mitt och Joannas duktiga bollspel, we got skills! Annars förutom skallningar och bett så blev det en bra dag tycker jag!

Nu ska jag hoppa i duschen to get clean, sen ska jag bege mig till stan och hoppas på att min jacka, mössa och krimskrams från H&M har kommit med posten. Wiho! Så här ser jackan och mössan ut i alla fall ^^ Ciao!

                                                                                                                        

Scary shit!

Inatt drömde jag världens äckligaste dröm! Jag drömde att jag var hemma i min trädgård med några gamla klasskompisar sen ett antal år tillbaka. Jag hade i uppgift att lura i krokodiler en kapsel med en massa äckliga insekter (?) för annars blev de helt galna. Och självklart så tappar jag en massa kapslar så att de släpptes fria och började kräla på mig! Och för att göra allt värre så slängde en kompis en stor, tro mig GIGANTISK!, tusenfoting som landar i nacken på mig! Och jag kände verkligen de hårda taggiga benen som krälade runt nacken och ner över bröstet och sprang runt fort som fasen! Sen vaknade jag av att jag flög upp och försökte helt galet att få bort den ifrån mig, men blev snabbt lugn av att jag hade drömt. Men fy fan vad äckligt det var för jag kan fortfarande känna hur den sprang över nacken på mig! Brrrr!!

Har som sagt inte så mycket att berätta idag förutom min äckliga dröm, men jag träffade även Sanna och Joanna en sväng förut, plus att jag har världens mest underbara pojkvän som jag var och åt på royal med förut. JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG MIN FREDRIK!!! hiho ^^

Men nu har jag äntligen fått lite (väldigt lite) bilder efter kräftskivan men det visar inte allt det roliga som hände, men det som visas; så kul hade vi iaf! (Mer bilder kommer!)
                                  
                



Ja kul hade vi iaf! Måste göras om snart igen, lätt ett måste!

RSS 2.0