Vâââârt

Idag har jag varit på Ingestrand med Amanda och solat ryggen, just det, bara ryggen. Fastnade i alla tidningar hon hade med så jag glömde att vända på mig, så jag vette fan hur jag ser ut nu alltså. Men annars var det mycket trevligt! Vi badade typ 2 gånger men insåg att det svalkade fan inte, så vi gick och tiggde glass av Fredrik på campingen, det var lite mer svalkande faktiskt! Sen gick vi tillbaka och träffade Julia som följde med och badade. Vi körde den där grejen att man ska ställa sig på någons axlar under vattnet och sen flyga iväg när den ställer sig upp... det gick bra när Julia ställde sig på mina axlar, men lite mindre bra när jag ställde mig på hennes. Hon kom knappt upp. Jag kände mig smaaaal!

Nu ska jag sova, ska upp klockan 6 imorn och jobba, wehuuuu.. Sen kommer det nog ett paket på posten åt mig imorn, hoppas! Jag längtar såååå himlans möckö, jippiiii!  Nattinatt.


Så här full ska jag fanimej se Lisa till helgen, och Sanna lika så!

Så här full ska jag fanimej se Lisa till helgen... och Sanna lika så.


   
   

Grrr...


Ja baby, du är skitsnygg.


     

Helt briljant!

Åh gudars.. jag vet inte vart jag ska ta vägen... fan... så himla bra... jag är helt stum! FY I HELVETE VILKEN BRA FILM!!!  Fanns inte ett enda fel med den, och så blir man så jävla glad av den också! Inte sett den än? Gör det, dumass!







RSS 2.0