I längtan utav dig...

.. blir det lite av det här för uppiggande:










Önskar du låg bredvid... <3



Kommentarer
Postat av: Karin

Hihi, tack söta :) Jag kommer nog inte hem på riktigt förrän till sommaren tyvärr.. Kommer över påsk, men då åker familjen till stugan i Norge, så det blir inte många timmar i Arvika. Resten av terminen ser sjukt hektisk ut, så det blir nog inget då heller. Men till sommaren får vi se till att ses :) Vart bor du förresten? Pussar gumman <3

2009-03-15 @ 18:47:23
URL: http://saudade.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, det är lite drygt att det är så länge kvar, men det går nog snabbare än man tror hoppas jag :) Vad kul! Vart då längs Järnvägsgatan? :P Skönt med ett eget ställe förstår jag! Hur stort är det?



Med pluggandet går det väl okej. Ganska mycket för tillfället, så det är tufft. Men nu börjar ju våren komma, så jag är lycklig åtminstone ^^ Allt bra med dig annars pumpkin? :*

2009-03-18 @ 14:12:24
URL: http://saudade.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja det tar nog inte lång tid förrän du är här igen :) Jag bor mitt emot parkeringen vid järnvägsstationen, den bredvid taxistället om du vet vart jag menar? Det är jätteskönt att ha eget nu, blir enklare att träffa andra också utan att behöva pendla och anpassa sig efter bussar.



Okej, men snart har du ju lov väl? :) Ja solen gör så att man blir varm i själen när det annars varit så grått :) Med mig är det inge vidare.. fredrik och jag har en paus för han vill ta reda på vad han vill, och jag fick reda på att mormor dog för typ en timme sen :/ Så verkligen allt skulle kunna vara mkt bättre nu.. hur går det själv för dig och fredrik? Lika bra som förut hoppas jag :)

2009-03-18 @ 19:18:30
URL: http://idaevelinas.blogg.se/
Postat av: Karin

Okej, det låter härligt :) Blir lite avundsjuk på dig nu som har en lägenhet mitt i stan ^^ Kan tänka mig att det förenklar livet en hel del!



Njae, när man pluggar på universitetet får man inte mycket till lov, i alla fall inte på vårt program :/ Så det blir nog ingen längre hemresa förrän till sommaren tyvärr..



Men gumman då.. Det var tråkigt att höra både om Fredrik och mormor! Kramar om hårt och länge Önskar jag kunde vara där för dig, men jag är här för dig iaf. Det hoppas jag att du vet <3



Med mig och Fredrik är det bara bra. Inga större förändringar :P



Ta hand om dig hjärtat. Ilu :*

2009-03-19 @ 15:54:54
URL: http://saudade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0